Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az a furcsa, hogy restart után jó és úgy is marad, amíg legközelebb vissza nem megyek. Azt hiszem azt már próbáltam (bár ritkán járok most be, havonta kb. 1x, de lassan sűrűsödni fog), hogy ilyenkor átrakom kézzel 3G-re, de nem megy vissza a hálózatra. Ezért tartom elképzelhetőnek, hogy szoftveres jelenség, mintha kifingana valami, bár még a naplókat nem néztem, csak most eszembejutott, hogy rákérdezek itt a fórumon, hátha jár még valaki arra.
Ha nem boldogulok bejelentem hibára, köszi.
-
fatal`
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azt hittem, hogy nem foglalkoznak olyan problémával VoLTE esetén, ami nincs benne náluk a támogatott készülékek listájában, mintha korábban így lett volna.
Megnézem legközelebb kikapcsolt VoLTE-val, ha úgy sem jó, akkor bejelentem hibára.
-
fatal`
titán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem Telekomos a készülék, és a VoLTE is csak Magisk csomaggal megy, ezért előtte kipróbálom majd nélküle (csak most ritkán járok be), csak érdeklődtem, hogy másnak is előfordul-e ilyesmi azon a környéken.

#122829: Ez telefon függő, az alap androidban (Google) nincs VoLTE ikon, a gyártók szokták implementálni, már amelyik. OnePluson pl. van.
*#*#4636#*#* -> Telefon adatai -> hamburger menü -> IMS-szolgáltatás állapota, ha hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztül rendelkezésre áll, akkor működnie kell.
-
fatal`
titán
Sziasztok,
A XI. kerületben a Rákóczi híd környékén (Prielle Kornélia utca) pár hónapja rendszeresen ledob a hálózatról, újra kell indítani a telefont. Sehol máshol, amerre járok nem csinál ilyet, tapasztalt még valaki ilyesmit?
VoLTE van (2 éve használom), letiltva még nem próbáltam az utóbbi időben.
-
fatal`
titán
Látom az új weboldal ugyanolyan lassú szar, mint a régi volt.
Egyszerűen nevetséges, hogy a piacvezető telekommunikációs vállalatnak nincs egy használható sebességű weboldala.
Az meg egyenesen vicc kategória, hogy 2013-ban nincs mobil weboldal.
56k modemről fut vajon a webszerver?
-
fatal`
titán
válasz
_adaml21_
üzenetére
" Ha szerencséd van, akkor levágatod ingyen, és működik sokáig hibamentesen, ha nem, akkor így is úgy is kifizeted a 4500at. Ily egyszerű a történet."
De nem. A 4500 nem konkrét rongálásra vonatkozik, hanem rongálódásra. Ha pedig úgy mész be, hogy elhagytad akkor minimum a letiltás költségét még pluszban rádverik (meg az új sim aktiválását).
-
fatal`
titán
válasz
zsof Nokia
üzenetére
"röviddel éjfél után már ismét hibamentesen működött."
Kivéve, ahol nem, mert nekem még 2 órakor sem működött. Igaz, nem definiálták pontosan a röviddel éjfél utánt.

-
fatal`
titán
válasz
Bdanyy
üzenetére
Nekem semmi nincs, csak GSM.
Bekapcsolom az adatot (LTE-m nincs, telefon sem tudja), H, 3G, semmi (összességében a váltások alatt sincs még semmi).
(#31274) szabogabor10: Azért kérdeztem, mert múltkor egy éjszakán keresztül nem volt mobilnet (kb este 10-től, reggel 8-ig), akkor a hordozott (nem 30-as) számmal rendelkezőket nem engedte fel a torony.
Ezekszerint most más gond van, mindenesetre röhejes.
Az ajándék adatforgalmat is feldughatják
7GB adatom van (flotta, nincs kisebb csomag), felét sem használom soha, most viszont kellett volna a net, de nem volt.Itthon csak kipróbáltam, de nem megy (van wifi szerencsére).
-
fatal`
titán
Döglött a mobilnet vagy 3 órája... Örülök neki.
Ahogy nézem nem csak nekem szar. Megint csak a hordozott számosokat szívatják? Mellettem havernak ment, ő is T-s, de neki 30-as száma van/volt.
Sem itthon nem megy most (Szigethalom), sem Budapesten nem ment (11.kerület).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dptrsk