- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Olyan tényleg előfordulhat. Ténylegesen csak mutatás szintjéig, de a kollégák ezeket a helyén kezelik, sim kártya nem kerülhet bele, be kapcsolni, beaktiválni nem aktiválják be csak az értékesítés során. A legtöbb ügyfél nem érzékeny erre, mert egy megbízható helyen vásárol és ha bármi probléma van - a látott és ez alapján kiválasztott, aktivált termékkel - 72 órán belül (indokolt esetben) cseréljük típus-azonosra. Ha az ügyfél kéri, hogy ha lehet bontatlant (elenyésző százalék) biztosítsunk neki, akkor megfelelő készlet esetén ennek eleget is szoktak tenni.
Nagy ereje van a vizualitásnak, s a kollégáknak sem érdekük az, hogy bármilyen kellemetlen helyzetet generáljanak a saját készletükkel kapcsolatban.
A fenti esethez kapcsolódva (WS-es vásárlás) tényleg bonyolult a történet, mert az üzletben akkor kell alapvetően cserélni 72 órán belül, ha a készülékkel bármilyen probléma van (ez felülírja viszont a távol lévő felek közötti szerződéskötés során biztosított 14 napon belüli elállás lehetőségét is, mert az új készülék már üzletben került kicserélésre). Itt viszont, ha jól értem, akkor a készülékkel nem volt baj, csak a csomagolásnak volt esztétikai sérülése/esztétikai csorba esett rajta
Bocsi a mosolyért, nyilván én se örülnék egy hasonló helyzetben.
Az ilyen security-s ellenőrző címkéket is szerintem szigorúan kezelik. Lehet a gyártótól is így érkezett be, s éppen ezért ellenőrizték a készüléket is. Ilyen esetben ezek kőkemény szabályrendszerben rögzített környezetben kezelik. Hihetetlen átvilágítás és belső ellenőrzés van ezekre a termékkezelésekre is (szerintem relatíve nem sok helyen van olyan szintű mint a Telekomnál).
Bár hozzáteszem, hogy láttam már olyan Iphone készülékeket is, ami gyári csomagból kibontva mindegyik modell (egy egész doboznyi) olaj szerű szenyeződéssel volt, vagy egy karcolással mindegyik doboz, mindegyik darabján kb. ugyanott
Soha nem felejtem el az Xperia Arc-ot (akkor nyitottam ki az elsőt), s néztem, h. jééé, ez ilyen szétnyithatós?
(konkrétan az egész telefon szét volt nyílva), vagy amikor egy régebbi fémházas alcatelnél szinte bele volt olvadva a telefon a dobozba (ezek mind-mind bontatlan darabok voltak)
Szóval még a legbonyolultabb, leghermetikusabb ellenőrzött és pontosan kezelt közegben is megeshet sok-sok-sok ezerből 1-1 ilyen eset.
(#95407) iberico
Minden - brutális - szelekció és visszaellenőrző metódus ellenére (kiemelten foglalkozik a Telekom az ügyfélelégedettség mérésekkel) ember és ember között is van különbség, mint bármilyen platformon. Sűrűn elkövetjük azt a hibát, hogy ebből általánosságokat kovácsolunk, de az biztos az elmondottak alapján, hogy tényleg voltak itt aggályos történések
Beszélhetnék itt arról, hogy az ügyfelezésnek milyen szépségei vannak és hogy milyen széles palettán mozog az, amivel találkoznak a kollégák és milyen érzelmi kiélezettséget generál ez mondjuk 12 órában - de ez természetesen nem mentség. Minden ügyfélt ugyanazzal az őszinte korrektséggel kell fogadni, mintha minden percben új nap virradna
A kifinomultságbeli nüanszok most elvesztek ebben a történetben.
Ezért elnézésed kérem a nevében is
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest