- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Én még mindig nem értem, miért baj, hogy például egy MédiaMánia díjcsomaghoz Net Startot kell aktiválni, ha ilyenkor nem 13 hanem 0,1 Ft/10KB-tal számláz a rendszer (tehát csak a hozzáférés engedélyezéséhez van rá szükség)...
Dedike, a Net Start nem kell minden esetben, ha fizetős Net adatcsomagot aktiváltat valaki, akkor nincs Net Start. Deaktiválni is lehet, de nem szerencsés, mert egy következő díjcsomagváltáskor visszaaktiválódik (mint minden "hiányzó" alapszolgáltatás), ezért csak felfüggeszteni szoktuk (az önkiszolgáló felületek is csak felfüggesztik, ha kikapcsolja az ügyfél).
-
A Net Start az alap. Ezt mindig, mindenkinek, minden esetben aktiválják! Ha Te nem akarod használni, akkor felfüggesztheted, de deaktaválni nem lehetséges!
Amikor az ügyfél eldönti milyen díjcsomag szerint akarja használni a telefonjának Net-tudását, akkor aszerint használja. S mindez valamilyen szolgáltatói "szükséglet"..
Legalábbis én így értelmeztem 1430 írását!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest