Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• talamasca

senior tag

válasz club1 #58227 üzenetére

Teljesen igazad van!!!

Emberek!

Én is felhívtam őket tegnap este 22.00 körül, hogy korábban már beszéltem kollégájukkal és levelet, mailt se kaptam. Viszont én a számlámat még nem kaptam meg 15 napnál régebben és tényleg ott volt a "kis betűs rész". Közöltem a nővel, hogy ez engem hátrányosan érint (igazából mindenkit...) és élek a 15 napon belüli bejelentéssel. Erre azt mondja az üsz-os nő, hogy tartsam. 10 percig várattak...

Közölte, hogy a hűségem dec 2-ig tart. Addig mindenhogyan maradnom kell. Erre én: Akkor azt kötök helyette, amit akarok, plusz hűség nélkül? Igen, kivétel a next-ek, mert azok csak rablánccal vannak. Ez még így se állja meg a helyét szerintem, de egye fene - gondoltam - majd kiválasztom a legolcsóbb díjcsomagot. Erre: Ja, 6000 Ft-nál olcsóbbat nem választhatok!!! :Y WTF???

A végén le akart rázni és annyit mondott, hogy írjak mail-t is a problémámmal, majd válaszolnak. Írtam még tegnap este, kértem, hogy tisztázzuk ezt a jogi helyzetet. Még egy autamata válasz se jött.
    Most minden nap rájuk fogok egyet küldeni, plusz a hívásom is rögzítették, szóval ha majd a békéltető testületnél találkozunk lesz mit felmutatnom.

Egyszerűen röhej!!!
    Én is kérdeztem, hogy mi a retekért nem hagyják kifutni a "hűséges" ügyfeleket? Semmi válasz...

Értem én, hogy profit, meg minden, de minden áron?
    Remélem kapnak érte majd egy jó kis bírságot, mint anno, mikor a napi netet "aktiválták ügyfeleknek" szó nélkül...

• marositech

senior tag

válasz club1 #58227 üzenetére

Nekem az egészben aza fura, hogy igen gyorsan megszüntették ezt a csomagot. 2010 a sima és 2012 az LTE rajtolt. Néhány családtagom viszont vígan éldegél egy kb. 5 éve megszűnt előfizetésen és senki fia nem szól érte, hogy "kérlek válts".
    Inkább azon háborodtam fel, hogy ez egy nagyon szuper csomag, és teher a Rózsaszíneseknek, vagyis markeingben elhibázott döntés volt kiadni ezt.
    Éééss, hogy nem ajánlanak fel egy hozzá hasonlót csomagot, hanem drágábbat és rosszabbat...bullsh*t. :(((

Új hozzászólás Aktív témák