Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
jerry311
üzenetére
Amit írtam az jó lesz ide szerintem, a legtöbb kamera látószöge kicsi lesz ide(90 fokos a legtöbb), az első 2 hely nem fog látszani rendesen, illetve bármit vesztek kiegészítő mikrofon kelleni fog.
Logi roommatte és rally kit is jó lehet ha nem gond az első 2 hely kiesése, ott 1 lan kábel kell csak az asztal és a tv között. -
bolvar
senior tag
válasz
jerry311
üzenetére
Én pont ilyen cégnék toltam le az utolsó 8 évet, de látni kellene egy alaprajzot, hogy ültök, asztal falon van, vagy van távolság a tv-től(a legtöbb eszközhöz hogy mindenkit lásson egy jó 1,5m van szükség ehhez).
A rally bar egy jó termék, a yealink(saját ötletük nem nagyon van de elég jól másolták le a többi gyártó megoldását)itthon nem igazán megy, egy idióta ember a forgalmazó egyszemélyben szerintem még mindig, és hát kínai, ha nincs céges policy akkor amit írtak róla az nem rossz.
Annyival számolj, ha rally bar, ennyi főnél már kell egy extra mic pod, amihez plusz kábel is kell, természetesen nevetséges áron
Én ilyen low budget-re egy poly studio-t extra mikrofonnal és egy logi roommate-el mondanék, szerintem jobban jártok vele, később még módosítható a config, de android alapú mind, azzal számolj, funkciók és frissítések mindig máshogy jönnek és hajlandóak működni mint egy windows alapú megoldáson
-
bolvar
senior tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Ez egy bootloop, innen indultunk nem?
Nem kell pörögni ezen, van további support, ha nem olyan nyomi cég ahol mérik mennyi idő alatt oldasz megy egy ticketet és nem is érdekli őket miért, akkor tedd a dolgod halmozd a tudást, a kapcsolatot hogy ha van benned ambíció idővel előrelépj. -
bolvar
senior tag
Üdv
Hyperv csoda, örököltem, és az elődöm átváltotta a kerberost credssp-re.
A gondom a vm-et a host-ra tette nem pedig a storage-ra.
Gondoltam létrehozom a storage-on egy fileshare megosztást(sose csináltam még)leírás szerint, viszont képtelen írni rá a disk-et.
Ezt kapom, jogok rendben, ha hyperv1 próbálom szintén. De időnként gondol egyet és létretudok hozni vm-et, cli-ből pedig mindig gond nélkül létre tudom hozni a disk-et.
Valakinek esetleg van tippje mit nem látok?
Köszi!
-
bolvar
senior tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Just MS things...
Mint amikor item level targeting-et csinálsz, kiválasztod a group-ot nem megy, de ha csak a group nevét írod oda megy
No logic 
-
bolvar
senior tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Ide szerintem csak biztonsági csoportot tudsz hozzáadni, azoknak mi a neve? Azt próbáld meg beadni neki.
-
bolvar
senior tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Ránéztem, nálam simán felhozza ha a specified group választom a sync-elt security group-at. Nem tudom te hol és mit állítanál
-
bolvar
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Hát ez az, gyakorlatilag minimum lenne, ezért is megy a storage a kukába..
2 host, és kb 1-2TB terület kell max. A kalkulátorok eltérő eredményt tudtak adni hogy jön ez ki
CsodaPOK
Köszi igen néztem 4 disk minimum/host és certified erőforrás kell, erre majd úgy is ajánlatot fogok kérni, azt én is néztem még most is sok parancs ps-ből megy neki, de már a gui-n javarészt összerakható, de köszi az infót hogy azért stabil az ha jól össze van rakva
-
bolvar
senior tag
Sziasztok! Valakinek volt már tapasztalata Hyperv S2D--vel? Úgy fest storage-on lesz a spórolás, és volt ahonnan az jött vissza nem a legjobb megoldás, össze tud borulni ha meghal a hálózat.
Köszi a helpet!
bolvar -
bolvar
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sziasztok!
Kis tanácsot kérnék lehet-e szebben fájl kezelést megoldani, nis2 készülgetek fel, fos file szervert raknék újra, átlátható jogokkal, szerepkörökkel törlési jogok nélkül a főmappákon.
Jól ki is találtam adok egy nagyon sokat mondó browse jogot a mappára csak, alá pedig írási jogot a subfolder és file-ra. De ha így állítom be visszaköpi hogy nem tudok file létrehozni. A meglévőket tudom szerkeszteni törölni, de újat nem enged létrehozni. Ha beállítom a folder-subfolder-file-ra az írási jogot és az advanced alatt tiltom a törlést akkor jó. Túlgondolom az egészet vagy csak nem látok valamit
Köszi az iránymutatást
-
bolvar
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Az hagyján hogy azon ülnek, általában dedikált gépen van nekik a szoftver, szóval nálunk vm-re is mutogattak, plusz ez most a frissített változat a 3.0-val, de megnyugtat máshol is szar a dolgozók elmondása szerint csak ott máshogy
Rápróbálok mert már bosszantó, egy dedikált switch-et raktam be 4 gépenek hogy nézzem lehet-e bármi ami érinti, közvetlen a core van, az az 1 vlan van rajta ami nekik kell semmi más, de így is random jön el. Volt hogy 1 napig random jártam a gépekhez, és sose fagyott ki, szóval még reprodukálni se sikerült
-
bolvar
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a process explorer új nekem, de működő szoftverre is jó lehet ami random kifagy?
Piacvezető magyar hotel software basz egy cannot write data to the connection hibát amikor kedve van, hálózaton semmit se látok, ők tanácstalanok, egy jó firebird kapcsolódnak a kliensek. -
bolvar
senior tag
válasz
F.E.K..
üzenetére
Köszi, ez nem jött szembe, de ha itt is bármit akarok rögtön 5000$ az on prem plan
Az otrs néztem de ott az az érzésem elég mostoha sorsa van, frissítés tavaly dec volt hozzá, jó lenne valami olyan amit pofozgatnak néha. Ezeket amúgy ti használjátok aktívan, van tapasztalat vele?
osticket jött még szembe de az is picit fapados. -
bolvar
senior tag
Üdv
Új cég új kihívások
Kellene valami ticketing rendszer ami természetesen ingyenes és on prem és nem egy kalap fos
Redmine van most de ezzel nem tudok megbarátkozni, itt is minden értelmes funkció fizetős plugin-al érhető el, vagy túl sokra vágyom és már nincs ilyen?
-
bolvar
senior tag
Ott ahol az imap a szent nem lesz főhő
300 userre ha jó árat is kapsz a licencre legalább 6-7 misi/év. Most gondolom nem fizetnek ennyit, ezt kell mérlegelni mennyi az ár difi.
Archiválni kell amúgy, outlook tud évenkénti bontásba, ezt az o365 se oldja meg ott ugyan 50gb a limit(trükközve 150 lehet felfolni de javítsatok ki ha tévedek). Btw nekem 8 év alatt 35gb jött össze de abban benne voltak a monitoringból jövő szemetek is
-
bolvar
senior tag
Üdv
Volt már talán korábban ha igen bocsi
Létezik andoidra ingyenes mdm megoldás 100 kliensig?
50-et találtam, bár szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban is
Köszi a tippeket!
bolvar -
bolvar
senior tag
Üdv
Nis2 nem tudtok-e tanácsot adni, állítás szerint csak role based jogcsoporti kialakítás(file szerver) megy át minden más nem, ez valid állítás vagy nagyottmondás?
Köszi a segítséget!
bolvar -
bolvar
senior tag
Üdv
Lehet túl perverz igény de hátha valaki járt már hasonló cipőben, én értelmes leírást nem találtam.
o365, noreply címmel kellene kimennie az admin centeren felvett kontaktoknak email.
Shared mailbox nem játszik mindenhol azt írja de ahhoz nem tudok kontaktot hozzáadni.
Sima terjesztési lista lenyelné ezt?
Köszi a tippet!
bolvar -
bolvar
senior tag
Hali
Hírlevélküldésre mit ajánlotok?
Fizetős nem számít, igazából érje meg
Groteszt nevű céget cserélnék, beregisztráltak a mailerlite nevű akármire de nekem ismeretlen ez a piac.
Köszi a tippeket!
bolvar -
bolvar
senior tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Microsoft szeretné ha te fizet felhő legyen intune, rossz wsus ne használni...

Viccet félretéve évek óta semmi se változott abban a csodában, olyan magasról szarják le amennyire csak lehet...
Win11 bekapcsolásnál én úgy jártam az egész összedőlt mint a rohadtnád se újraindex semmi nem segített csak a reinstall... -
bolvar
senior tag
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Egy jó tpm modul majd segít
Persze a régi csodákon nincs foglalat neki
Szóval majd marad az aktiválatlan 10
Nekem csak 25 gépet kellene cserélni de nem látok rá semmilyen esélyt.
LTSC pedig nem tudom támogatni fogják-e, azt a kifü kell feltenni kérdésbe hátha tudnak rá választ adni. -
bolvar
senior tag
Elakadtam hátha tudtok segíteni mit nem látok
Nyomtatókat gpo csatolok fel olyan ou rendelve amibe a gép van, eddig ment gond nélkül.
Lett egy új gép belép a kollegina de a nyomtató policy hiába applied nem jelenik meg a nyomtató.
Kínomba csináltam user policyt az meg megy
Évek óta nem volt új gép nem tudom menet közben mit állíthattam el most nem ment
Valakinek van tippje? Gpo engedélyezve nem admin usereknek a driver telepítés bár ez egy shared nyomtató a print serveren. -
bolvar
senior tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Én új vagyok ezen a gépet kap az iskola vonalon, és művészeti suli lévén senki se tudja hogy kitől de kaptak 3 gépet
Ezek kifü vagy klikk-től jönnek? Csak kifü kifingott, nem tudok még kms se aktiválni a jó pro-m meg válaszra se méltatta az embert... -
bolvar
senior tag
Ha nem lépsz be MS accountal a gépbe nem is fogja felszinkronizálni.
Előző cégnél egyik bossnak céges gépe volt de nem lett ugye berakva tartományba mert ő a boss, megdöglött lapcsere, bitlocker...A mák annyi volt ms fiókkal használta így megvolt fent a drive-on. De megjegyzem ezt is csak úgy sikerült előtúrni ms supportot felhívtam, mert amit a neten ír hogy keresd meg az rohadtul nem úgy van, valami full más linken kellett megnyitni de ha megköveznek se emlékszem mi volt az. -
bolvar
senior tag
-
bolvar
senior tag
30m ahogy írtam, nem találtam nanostation használtan hirtelen, de legalább azoknak nem szállt el az ára ahogy nézem, régen csak a szektorokat vettük unifi-tól.
#kraftxld
2db loco-t ha veszek akkor az megugorható vele ha jól láttam, újan a 2db sincs 1 sxt árában.
Egyik station más ap módban és úgy összeáll papíron? Egy unifi ap lenne a túlfelén, 3 vlan-al gondolom ezt megugorja majd. -
bolvar
senior tag
Üdv
Mikrós átlövésre mi a legbudgetebb ajánlott megoldás, mikrotikeztem hajdanán, de pofátlan árban van egy sxt főleg 30m-ért. Nem nincs lehetőség kábelre sajnos.
100e nem tapsolnék erre el őszintén
Köszi a helpet!
bolvar -
bolvar
senior tag
Hali
Létezik még olyan offline chat ami kezel multi site is?
Syno chatet váltná le egy ismerős de nem találtam erre jó megoldást.
Ugyanitt nekem kérdés mivel a legérdemesebb nyilvántartást készíteni ismeretlen hálózaton lévő gépekről, sccm húzós gondolom, osc naaagyon régen használtam, aida nem tudom van-e valakinek tapasztalata, powershell próbáltam, de nem az igazi, bár volt itt korábban aki hasonlóval küzdött nem tudom ott sikerült-e neki tökéletes scriptet összerakni
Köszi a helpet!
bolvar -
bolvar
senior tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Vagy követed az aláírásodban szereplő itinert
De simán elképzelhető ilyen jóképességűen tervezték meg, de gondolom tudod menteni a configot és visszatölteni, ha nem csak 1db ip cím ami bevan állítva. 3com switch-nél jártam picit így, a factory megnyomva vett fel dhcp-t de ugye semmit se láttál, mi is történik, és a dhcp-n felvett címen tudtad resetelni
Csak sehol nem volt írva ez
De a supermicro faq-ban is sok helyen azt állítja factory kell, verziókat is megjelöl mikor fogja eleve az update ezt megtenni. -
bolvar
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ezt levezeted hogy okosodjunk a raidhez hogy jön az rdma
Csak rákeresve gyorsan elég ködös hogy is áll ez össze főleg egy hw/sw raidel szemben.Köszi! -
bolvar
senior tag
válasz
mindenes24
üzenetére
A 630 és a 730 se annyira öreg modell, simán kezelnek szerintem 8-10 tb disket is, persze a 3rd party diskekkel lehet anomália.
De jó lenne tudni 2.5 vagy 3.5 diskekkel terveztek, a sok sületlenségből nehéz kivenni a célt
A raid tömböt nem atomfizika létrehozni ezer leírást találsz rá a 4 disk mondjuk pont kérdés mit kell kiadjon.
Raidek között is van különbség mire kell, úgy alakul a disk szám. Ha egy telepítőt kitudsz írni és bootolni nem megoldhatatlan, egy truenas lehet elég lenne nektek, kapsz webes felületet ami elég egyértelmű.
Vagy ahogy írták vesztek egy kész megoldást synology qnap társai. -
bolvar
senior tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Nem tudsz hibázni, az ms egy nyilatkozat kellett csak hogy suli vagy, az iskola .hu domainjét használom rá, semmi edu meg ilyen nincs(művészeti suli amúgy se az it körül forog az élet)
-
bolvar
senior tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Sima amúgy semmi extra nincs benne, az ms regisztráltam a sulit én, annyi a limit az ms nem ad letölthető licence csomagot csak webeset, de a webes outlook bőven elég nekik, kifü meg adja az office szóval ellehet döcögni ingyen.
Már a sharepointra is sikerült pár dologgal átszoktatni őket, szóval lehet vele produktivitást növelni
-
bolvar
senior tag
Adnak egy felületet, értelemszerűen állítottam rajta be amit kellene és semmi. Jeleztem nekik van-e valami trükk( a válasz az volt nem azonnal érvényesülnek a szabályok ) illetve hogy ők aztán jól beállították nekem és nem ment.
Akkor ne adjon felületet hozzá ha meg van működjön. -
bolvar
senior tag
Nem is ez volt a kérdés.
A beállítás nem ment nekik…Látszólag dísznek vannak a beállítások a dashboardon.
Döglöttróka:
Nem én vagyok az infótanár, az ő kérése volt.
De ha belegondolsz aki magától nemtud egy alap excelt megoldani annak milyen segítség ha chatgpt old meg helyette valamit? A megoldást se fogja érteni. -
-
-
bolvar
senior tag
válasz
MrTwister
üzenetére
Ne sértődj meg de pár hsz pont ez volt a téma, ha ez nálad kérdés hogy kaptad meg azt a munkát
Ez azért elég belépőszint.
De ha 2003 van élnék a gyanúperrel nem a legjobb ott a dolgok kialakítása, felül kellene vizsgálni az ad kialakítását(userek jogok gpo) van-e értelme egyáltalán migrálni.
De ha minden rendben Gargouille első ajánlása a legegyszerűbb, melléteszel egy 2019 felpromótál, átmegy minden, 2003 lefokoz majd kukáz. -
bolvar
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Van ez a lelkiismeretesség dolog, ismerős kért meg rá jó sokszor mire megnéztem és láttam hogy basz*a át a palánkon őket évekig a helyi ember-it nem hívnám...Ha nem lennének ezek a gerinctelen emberek ez a szakma is nagyobb megbecsúlésnek örvendene és nem nyűg lenne sok helyen ami pénzbe kerül szvsz.
-
bolvar
senior tag
-
bolvar
senior tag
Sziasztok!
Otthoni trékomos net kérdés
Szerencsémre nem kellett rég ilyet csinálnom, egyik kedves üf az otthoni felújítás végére szeretné 3 szintre elosztani a trés netét, klasszik sagemcom végpont. Repeaterek kellenének neki, mindenhol ugyanazt a wifi ssid lássa, de persze a telekom mindenre vállaljon garit. Tudom tudom van a trének erre megoldása már, de sales eladta mi ezt megoldjuk viszont utoljára jó tplink routerekkel csináltam ilyet, nem tudom milyen jobb megoldást tudtok javasolni rá.
Köszi a segítséget!
bolvar -
bolvar
senior tag
válasz
qwertly
üzenetére
Van itt sorstársad nyugi, én is végigjátszottam ezt nem főállásban persze, hál istennek csak egy kis művészeti suliban, de kitartás, én is végignyomoztam melyik kábel hova megy(kézzel voltak sodorva kötődobozban, random érpárokkal ...), de így most minden kábelt tudok hova megy, nem bindzsiszett kimérve mind, utána majd lehet szoftver oldalon is felvenni valami monitoringba. A unifi meg ha nem lesz meg a controller az picit szívás de az se vész újra belőni.Pár kép motivációnak

-
bolvar
senior tag
Hasonlóan járok el én is, viszont 90 napig tartom a fiókot, utána földre leküld és pst export.
Így a fiók megszűnik aztán nincs kérdés.
Csináltam még olyat egy időben hogy egy formerusers nevű felhasználóhoz hozzáadtam az aliasokat és onnan ment vissza az üzenet de emiatt folyton spam listára kerültünk...bár ez akkor volt mikor még földi levelezésünk volt, a felhőben már nem vittem tovább. -
bolvar
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Egy grandstream+pbx lehet könnyebben jártál volna

Pár ezressel többért 2024-be lépsz
-
bolvar
senior tag
válasz
Gargouille
üzenetére
Jogos, félálombam írtam
1 vmware host van,5 virtual géppel.
Szóval nem nagy dolog, egy régi zyxel nas tudtam kukázni az lesz a backup. -
bolvar
senior tag
Üdv
Adatmentésre lenne szükségem, és sajna az elmúlt években nem kellett ilyet ingyen megoldanom
Viszont most igen, és a kérdésem az lenne mi most a legjobb deal ha ingyenes mentés kell. Inkrementális és valami vállalható backup kell csak semmi komoly.
Esetleg sql is tudjon menteni.
Cobain backup használtam sok évvel ezelőtt ilyenre, van esetleg jobb alternatíva erre már?
Köszi a tippeket!
bolvar -
-
bolvar
senior tag
Én lehet megpróbálnék rájuk erőltetni valami ad szerűséget, és a megosztást is az ottani felhasználókkal lehetne elérni, de akkor még mindig ott van az együtt szerkesztés gondja.
2016 office óta van közös munka, de gyakorlatilag nevetséges korlátai vannak, ha feltolják a teams-be(ami nagyobb excelek alatt összekulázza magát...) vagy csak simán sharepointra ott meg a makrók tudnak elvérezni, nem tudom milyen komoly dolgokat visznek véghez
De ez a legyen ingyen meg persze jó a gyors is munka esete ugrik be
-
bolvar
senior tag
Üdv!
Egy anomáliában kérném a segítségem.
Nem illik,de kényszerből egy terminal hack ketyeg egy szerverem.
Az új jelenség, belépne a user, és kis türelmet kér.
Azt gyorsan kinyomoztam a gpo reportnál 10órás futtatási időt látok néha.
Nem mindig. Viszont azt nem látom melyik policy akasztja meg...
Van erre valakinek esegleg tanácsa? Nem módosítgattam a rajta lévő policy nagyon(nyomtató telepítés, kikapcs tíltás, meg ilyen apróságok vannak csak gpo letoltva).
Köszi a tippeket! -
bolvar
senior tag
válasz
Gargouille
üzenetére
És ez okés is, a win számtalan hibájának egyike hogy ua a gépről bootolsz
2x próbáltam mind2x ment csak pár cmd line és megy
YouTube számos videón demonstrálja pl itt [link]
Természetesen mindenre ez se jó de ha szerencséje van megy
-
bolvar
senior tag
válasz
DopeBob
üzenetére
Local admin resettől mitől reseteldődne a bitlocler?

Eleve a bitlocker kulcsot kér nálunk mert úgy állítottam be így nem is értem mi lenne a kapcsolat, 2 külön dolog.
Ha nincs tíltva a local admin, simán felüthető.Ha tíltva van vagy törölve, akkor egy reinstall és megy tovább
-
bolvar
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz, korábban írtam kényszerből kellett ilyet csinálnom 200+ gépen, amit keresel az a sid changer és voálá
-
bolvar
senior tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Nem ismerem az f-secure-t de lehet scannelés alól kell kivenni a veyont, legalábbis az oldaluk hasonlót állít: [link]
De van saját community oldala lehet ott érdemes feltenni a kérdésed. -
bolvar
senior tag
válasz
Longeye
üzenetére
Nyugi itt is csak egy régi lerúgott t620 a szerver
Ez a töltési idő fura nekem, 1x próbálkozott a kolléga valami projekt kapcsán ilyen profillal de nem rémlik ilyen login idők lettek volna.
Ez művészeti suli ahol rongálok, így az elődöm mondjuk rendszerét eltakarítva már a mostani is fényévekkel használhatóbb, de ez a mandatory a diákok miatt még mozgat meglegyen.
Ha lesz végre időm ezzel is foglakozni majd visszajelzek hasonló login időt tapasztaltam-e én is. -
bolvar
senior tag
válasz
Longeye
üzenetére
Köszi az infót, itt eddig nem voltak adottak a feltételek, bekellett szereznem ssd-et szervernek látszó gépet, gb networköt, ezek most már megvannak vmre én esxi használok, jövő nyáron lehet kipróbálom.
A 1,5 perces login idő ami kicsit etántorít így az elmondásod alapján. Terminalt akartam nekik telepíteni, a kifü vl licence felmegy rá, a tanároknak azt tettem így nem akadnak fent hol kell belépni, nyitva maradt, nem ugyanazt látja kiküszöbölve. -
bolvar
senior tag
válasz
Gerr0XL
üzenetére
Figyu, helyettem 2 embert vettek fel, mind lufi volt, gondolom interjún előadták magukat, a gyakorlatban mind2 elhasaltak. A 3-ik lett elfogadható. 1 évig vártam mire áttudtam adni a pozícióm, és egy mezei rendszergazda voltam csak.
Ha keveset kérsz sok helyen az se jó, fontos hogy jól lődd be a tudásod és a fizetési igényed. Én olyan helyet ajánlanék ahol nem egyszemélyben rádzúdítanak mindent, hanem páran vagytok és van kitől tanulni, én pont ilyen helyet fogtam ki sok éve, és nagyon jó kollégáktól tanulhattam. A képzés jó dolog, de a gyakorlatban derül ki mennyit értettél meg belőle. o365 nem lősz mellé, a felhő az irány a legtöbb technológiánál, ez jól látszik az összes szolgáltatón igyekszenek oda terelni mindenkit. -
bolvar
senior tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok, annyi plusz már az o365 megigényeltem az ms-től(regisztrálni kell egy tenanton, levadilálni a domaint, utána pedig az ms-nek küldeni egy igazolást hogy iskolai felhasználó vagy.A licence ingyen hozzá tudod adni csak ha nem igazolod vissza, nem lesz aktív 90 nap után.)
Domainben van minden gép kréta, digitáis napló nincs, a userek így név+kezdés dátumának utolsó 2 számjegyét
kapták usernévnek.
Én egy mandatory profile megoldáson töprengek az lenne talán a legjobb. A roaming profile nekem nem jött be soha, de lehet csak én örököltem olyan rendszereket amikben szarul működött
. -
bolvar
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Konkrétabban? Mert a legkönnyebb rávágni valamire hogy szar, de ha nincs más megoldás?
-
bolvar
senior tag
válasz
Longeye
üzenetére
A1+ kivetezve sajnos, nem lehet már igényelni. (Fél év levelezés után derítette ki a support...)
Szóval a szülőknek csak webes licence lesz de én nem keverném bele őket. Gondolom van online naplótok, ott értesülnek mindenről amiről kell.
Én olyan suliba dolgozok be ahol nincs semmi központi azonosító a gyerekeknek, de simán földi ad felszinkronizálom őket, usernév+dátum utolsó 2 számjegye a usernév.
Onedrive jár mindenkinek, 1tb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt kapom, jogok rendben, ha hyperv1 próbálom szintén. De időnként gondol egyet és létretudok hozni vm-et, cli-ből pedig mindig gond nélkül létre tudom hozni a disk-et.