- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
gaborbol #11278 üzenetére
A vicces az, hogy pont ezt nem akartam elhinni és pont a BIOS-ban nem néztem még részletesen utána, így utólag nézve eléggé balga kérdés, na de mindegy. Köszi a választ.
Amúgy érdekes mód, de alap CPU beállítások mellett az engedélyezett "Enhanced intel speed step" okozta ezt a problémát (már kikapcsoltam és minden rendben), csak azt nem értem, hogy miért szögezte le maximum 800 MHz-re a CPU órajelét, holott tudtommal ennek az a lényege, hogy a processzort alacsony óra jelen tartsa (persze dinamikusan), ha nincs nagy terhelés, de nagyobb terhelésen esetén gond nélkül vissza kellene állítania alap órajelre (legalább is ha jól tudom), de ezt nem tette meg, persze lehet, hogy rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest