-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josi
aktív tag
válasz janos1988 #81808 üzenetére
Most nézem a 2000. évi Megane listát. ABS és szervó minden változatban alapban benn van.
https://data.hu/get/4360001/Renault2002.pdf
https://data.hu/get/4360137/Renault_Megane_I_Ph2.pdf
Itt nézegethetsz.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
rob210
Topikgazda
Na akkor a szakértői topiknak üzenem, hogy nekem 1.6 os van, ha ez a motor kerülendő, akkor vegyenek tsi-t. de első generációsat
Az, hogy nincs abs , klíma, az hátrány.
Minden szempontból, újraértékesítés, használat, kényelem én nem venném. Főleg azért mert írod is, hogy egy árban van a jobban felszereltekkel.
Azért ebben a 400ezerig árasávban ki lehet fogni jó 1 es meganet 1.6 16v vel ami kimegy a világból kényelmes igénytelen. Az alap hibáit vételkor ki kell szűrni és öröm boldogság.Renault power
-
harry
veterán
Azert meglehetosen keves olyan extra van, aminel 'jobb ha nincs, mert nem romlik el'. Ha elromlik akkor ugyanott vagy, mintha eleve nem lenne - na de amig megy addig tudod hasznalni, es nem torvenyszeru hogy megdoglik. Persze egy legrugo eseten lehet necces kerdes, de nem ilyen alap dolgoknal.
Amugy nem tudom miert vennel ilyen kocsit, annyira tuti az allapota amugy? Szerintem mar egy klima is alap kene legyen, de ez szubjektiv, lehet ezek nelkul elni, csak minek szivatnad magad. Te erzed mennyire van ezekre szukseged.
Motor: ezt nem tudom honnan vettek, mindket motor ajanlott, az 1.6-al pedig mar egesz jol lehet autozni is (gondolom a szinten 16 szelepes K4M-rol van szo). Ha lehet inkabb azt neznek, de nem feltetlenul kriterium.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
LamerGyuri
senior tag
Engem az ABS húzott már ki a szarból, amikor városon kívül szembejövő idióta miatt satufékkel menekülni kellett a padkára, nélküle szerintem az árokban landolok; bár még mindig jobb az is, mint a frontális kocc.
Én nem vennék nélküle autót."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest