Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
A márkaszrvizes árak már többször előjöttek, hogy kissé magasak. Úgy sejtem a többiek arra gondoltak, hogy a 70.000ft-os olajcsere, az kissé soknak mondható.
Nálam így fest az olajcsere:Purflux go, olaj, levegő szűrők, 8l 5w30 fulltech-fe + szerelés - 44.000ft volt legutóbb.
Ebből, csak a go szűrő 15.000-es tétel, meg a 8l olaj is viszonylag borsosnak mondható.
Ezek mind simán, netes webshop-ból rendelve.Erre márkaszerviz, a te áradból kiindulva, simán dob egy 100.000ft körüli ajánlatot....
Már ezt is többször leírtam, hogy fizetnék én felárat a márkaszerviznél, mert csak gyári technológia, szerszámok, meg pecsét, meg stb. ...ez sián megérne számomra, akár +20% felárat, de jelen állás szerint, több mint 100% a felár, ez nettó lehúzás.Garancia:
a renaultnál nem úgy van, hogy 2év km korlát nélküli???
és az 5 év az 150k km futásig??
Mintha ezt olvastam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest