Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper04

aktív tag

válasz mycso #14896 üzenetére

Nekem a külsőn nincs gumirozás vagy mi ez. (vagy csak lekopott már? :DDD )
    A külső szép, csak a belsővel van problémám.

SocketA: Köszi!! :R

Más!
    Elvittem szervizbe a bocit, megnézték a bontott magasság érzékelőmet, hogy jó-e.
    Annyira nem volt jó, hogy abszolút nem érzékelte az autó, hogy rá van dugva :(

Hívtam az eladót, mondta küldjem vissza utánvéttel. Ez minden stimmel, viszont itt maradtam megint a régi jeladómmal.
    Fogtam visszahelyezés előtt kicsit megtisztítottam, megvakarásztam, vissza tettem, megnézni mi újság és láss csodát MŰKÖDIK! :DD

Lementem hídba, mondom tök szuper! Kontakt hiba, vagy beázhatott.
    Nem tudni, valamelyik a kettő közül. Lent volt a pincében 5 napig, ha beázott akkor volt annyi ideje, hogy kiszáradt, ha kontakt hiba volt akkor meg a tisztítás tett neki jót.

Az viszont érdekes, hogy már wd40-nel próbáltam tisztítani, akkor nem volt eredménye... lehet akkor tényleg beázott a szerkentyű?
    Amúgy nem tudom ki volt az a marha, aki egy ilyen szerkezetet a kerekek mögé tesz egyből. Gyakorlatilag ha átmegyek egy pocsolyán, egyből beteríti a víz ... nem beszélve ha esetleg latyakos, vagy netán nagyobb víztócsa van az úton... akkor kész vége meghalt?

Valahogyan le kellene szigetelnem... így néz ki... az a kis doboz az a tetején a csati hellyel amiről beszélek.

Hogy lehet "vízhatlanná" tenni szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés