- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
nem bench-re kell, azt kb letojom, es mivel nagyjabol egy arban van, de az 1600-as ideer penteken, azt valasztom.
koszi, lassan osszall a gep.
alaplap uton van, proci mar megerkezett, a memot meg megrendelem mindjart. -
gabipaci
őstag
sziasztok, melyik a jobb?
corsair vengeance1600MHz-es c8 (4x4GB)
vagy corsair veneance 1866MHz-es c9 (4x4GB)
mert az 1866-ost rendeltem, de az nem er ide csak jovo heten, igy toroltem a rendelest. a c8 elcileg jobb, nem? proci szorzozar mentes i7 3930k -
gabipaci
őstag
Ez a ram tuning tema valojaban mit jelent?
Mert tudtommal a 3930k szorzozar mentes, es ha jol tudom ez azt jelenti hogy nem kell a ramot parhuzamosan huzni a procival, mert csak nagyobb szorzot adok neki, annak meg nincs (annyi) koze a ramhoz.
Ezek a ramok 1866-osak, azon felul mar minek huznam?
De ha stabilan csak 1600 lesz, akkor sem hiszem, hogy beszaggat a vlc media player -
gabipaci
őstag
válasz
jim_raynor70 #34399 üzenetére
Oksa, köszönöm a válaszokat.
Bár megmondom őszintén, nekem főleg azért kell a 8 db, mert marha jól fog kinézni, hogy minden foglalatban van. És relatív nem ez a drága része a gépnek... -
gabipaci
őstag
Sziasztok.
Ha veszek 4 db egyforma 4gb-os ramot, akkor azok elvileg menni fognak quad-ban, vagy csak azok képesek erre, amik quad kit-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest