Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
A következő problémámmal kapcsolatban keresnélek titeket:
A gépem BSOD-val indul a "kmode exception not handled hibakóddal, újraindul, használható a gép, majd pár óra után kikapcsol ugyanezzel a BSOD-val. Ha bekapcsol a gép, akkor látszik BIOS-ban, AIDA-ban és a Windowsban is a 16GB RAM és használható is az AIDA stressztesztje szerint.A hardver a következő:
Alaplap: Asus Strix H270I Gaming
(CPU: i7-6700K)
RAM: Kingston HyperX Fury 16GB KIT 2400 Mhz (HX424C15FB3K2/16)Ami változott idő közben:
Kb. 1,5 éve került a gépbe egy toronyhűtő, ami miatt nem fért be az alaplapba csak egy RAM. Rendeltem egy topflow hűtőt, hogy a másik 8GB ne csak a fiókban porosodjon. Összeszereltem, bekapcsoltam és az elején említett hibajelenség fogadott.Amit eddig megtettem:
Ezt követően kipróbáltam minden lehetőséget és csak az működik hibátlanul, ami eddig volt: az a modul a B1-slotban, ami eddig is benne volt. Bármi mással próbálkoztam, hibát dobott.
Ezen kívül frissítettem minden drivert, ami ezzel kapcsolatos lehet és volt frissítés.
Nem próbáltam még sem az alaplapban másik memóriákat sem a memóriákat másik alaplapban, illetve memtest-et sem futtattam.Az eddig nem próbált dolgokon kívül van bármi egyéb tippetek?
(Van egy másik ugyanolyan ITX-gépem, kicserélgethetem a memóriákat, de a legegyszerűbb minden egyes lehetőségnél ki-be pakolgatni mindent a gépekből... Ha más nincs ez lesz a hétvégi program)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002