- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
Amoroso #19413 üzenetére
Nem, de az a bajom, hogy nem tudom, hogyan hozhatnám szinkronba a CPU-val a ramokat. Jó-e a CPU 200-as FSB-je? Vagy mást kéne beállítani? Maradhat a ram 800-on? Vagy vissza kéne vennem 667-re? Ha menne auto módban nem izgatna, de mégis, ha már rá van írva a 4-4-4-12 szeretném kihozni belőle.
-
lsc
nagyúr
válasz
Amoroso #18913 üzenetére
Nemrég váltottam, szerintem megéri, főleg a mostani árak mellett, a több a későbbiekben is jól jöhet ha a vistából indulok ki .
Mod Gyuri27 : Volt a-datam, nem voltam tőle elájulva /igaz lehet a lap nem szerette, nem tudom/, 2x2 gigában árban a geil most tarolt, igaz ahogy látom már az iponon is kifogytak, de ami van az sincs rossz áron /főleg a 2x2 giga, de a 2x1-es ramjaik sem túlárazottak /. Még egyszer, tuningra /főleg extrémre / vannak jobb ramok, viszont akinek az ár és a stabilitás fontosabb annak nem rossz választás a "nevesebb" ramok között . Nekem ez a véleményem, attól egyébként másnak lehet más .
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Amoroso #11522 üzenetére
Köszi.
"Corsairt elvből nem ajánlok"Mi a baj a Corsairrel? Én úgy tudom, nem lehet panaszkodni a tuningpotenciáljára.
A Geil viszont tudtommal nagyon hajlamos a túlmelegedésre - azonos körülmények között jobban melegszik.
Rosszul tudom?Jorus: nem abból indulok ki.
Abból indulok ki, hogy mit lehet kapni itthon is. Abból kell kiválasztani a legmegfelelőbbeket.
-
-
-
Termi16
őstag
válasz
Amoroso #8533 üzenetére
De, mennek. Viszont 4 modullal nem életbiztosítás a tuning, meg ugye a bővítés lehetőségét is elveszted. (nálam pl egyszerre 4 modul csak szigorúan 800/5-4-4-12-ben hajlandó menni, míg külön mennének 900/4-4-4-12-t is..)
Illetve én az előző hsz-t úgy értelemztem, hogy a 2*512 mellé akarna venni egy 1gb-os modult.
-
Termi16
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- DDR4 RAM modulok
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800MHz) INGYEN FOXPOST
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged