Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Nézd meg, a Lenovo mit ajánl hozzá, úgy tudom sok Kingston-nal stabilan megy. Én a T szériás Lenovo Thinkpad-okba többször bővítettem memóriát, bár másik Lenovo-ból raktam át, nem vettem, de Kingston volt benne eddig mindig.
Ha azt akarod, hogy dual-ban menjen, akkor én a helyedben vennék 2x2 gb-ot, és eladnám ami benne van.
-
04ahgy
nagyúr
Nem. Azért nem tudják azok sem kiolvasni, mert nincs felprogramozva rajta az SPD chip. Egy megoldás van ilyenkor: csavarhúzó, levenni a fedelet, és megnézni a modult. Az adatokat leírva Google kereséssel lehet többet megtudni. Egyáltalán, biztos az az 1*1GB? Általában fel szokták tölteni 512-es modulokkal, hogy bővítéskor többet kelljen venned, és a dual channel is jól mutat, már eladáskor.
Amikor az újat betennéd, akkor is szükség lenne a szétbontásra, szerintem nem nagy gáz ugyanez információszerzés céljából sem.
Lenovo gépekben amúgy minőségi RAM szokott lenni, én Nanya és Hynix chipekkel találkoztam eddig.
juice1 @ #19337: teljesen egyformák? A chipek felirata is? Próbáltad felcserélve? Egy- vagy kétoldalas modulok? Hány chip van rajtuk?
HGyu
-
Lenry
félisten
igen, a Samsungot noname-nek (vagy brandnak) szoktuk jelölni...
jó RAM (a legtöbb usernek jó): Kingmax, Kingston, és hasonló árkategóriájú, de mégse Samsung/Hynix memória
a mégsokkaljobb RAM: (jóval drágább modulok): GeIL, CSX, Corsair, OCZ... mondjatok még párat, nekem nem jut eszembe több
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest