Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frame>24
üzenetére
[link]
Mondjuk úgy hogy az árak visszatértek a gyártók szemszögéből normális szintre 2013 elején, majd leégett egy gyár 2013 végén és emelkedtek az árak, majd a forint-euro váltása is számunka rossz irányba változott ami szintén emelkedést okozott. Elég sok minden negatív dolog áll most egybe.
Az olcsó áraknál aki bevásárolt az örülhet, mert most tényleg 2x 3x áron vannak a ddr3 ramok még Kínában is.Most azon filózok hogy eladom a 4x4gb-ot és ebay-en vennék 2x8-at az árából.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
frame>24
üzenetére
Sztem sem a proci lesz a ludas, noha egyelőre ez sem zárható ki még teljesen.
Két modul miatt lehet kicsit többet dropol a lap, szóval 1,6V-al nézd meg, akkor is csinálja-e. Illetve az időzítésekre is nézz rá, hogy a gyári specifikáció (és a hozzá ajánlott ram fesz) van-e beállítva.
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Lényegében 360°-os körív mentén tettetek a dologra, csakhogy:
kipróbáltam a memóriamodulokat külön-külön is, mindkét slotban, és úgy (ugyanannyi tesztidő alatt) nincs hiba...
Namost akkor mi van? Szerintem az van, hogy dual channel-ben nem mennek, az viszont már alaplap hiba, nem?
Mi felelős AMD rendszereknél a dual channel-ért? Az IMC vagy a lapban vmi chip??(NB)
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

fudi2002