Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medex
csendes tag
Azért annyira kommersz ram-ot nem szeretnék venni.
A minimum a GEIL, lehet kicsit vesztett a fényéből, de szerintem kommersznek nem mondható, eleinte Kingston-t néztem, de ahogy hallottam az is eléggé megbízható cuccos.
A tunning meg annyira nem fontos, egyik gépemet sem tunningoltam még, ahhoz túl drágák, és nem szerettem volna semmit sem elfüstölni.
Ha nem lesz tunning, nem lesz tunning, csak ahogy olvassa az ember ezt a rengeteg tunningolos topicot, meg jön neki a kedve hozzá.
Meg aztán életemben nem csináltam még, és sok helyen igen csak nem értem amit írnak.
Amúgy amiket néztem eddig: Corsair, Geil, Kingston. Talán ez a három típus amit számításba vettem, és ez csak nem mondhatóak kommersz kategóriának. Ha meg igen, akkor tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen széket vegyek?
- Dollármilliárdokért vesz egy kritikus AI-összetevőt a Marvell
- Egérpad topik
- Assetto Corsa EVO
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Spotify
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A minimum a GEIL, lehet kicsit vesztett a fényéből, de szerintem kommersznek nem mondható, eleinte Kingston-t néztem, de ahogy hallottam az is eléggé megbízható cuccos.
fudi2002