Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

senior tag

válasz looser #65707 üzenetére

Fél éve volt hasonló esetem, amikor a gyárilag gyorsabb RAM-os DDR3 MHz-eit nem tudtam kihasználni, de egy hirtelen ötlettől vezérelve az időzítéseit szinte az előző (lassabb) MHz-es beállításokra vettem "vissza". A "vissza" azért van időzőjelben, mert valójában ez az előző MHz-es változatra utaló "vissza" gyakorlatilag szinte a már a CPU-ban lévő régi memória-vezérlő miatt nem kihasználható MH-es teljesítményűre(Na jó: a már hiányzó magasabb MHz-es RAM + teljesítményének "csak" 75-80%-ára :K ) gyorsította a "winsat mem" eredményt.
    Inygen van, ajándék, megbízhatóan! Egy teszt mindig javasolt ilyen esetben! :K
    És ahogy említettem: mindezt megbízhatóan, állandóan hozza! Az adott (FPS hajszoló) játékos azóta sem reklamált, szerintem jól megy az így OC-zet("túlhúzott") RAM-os Gamer-PC-je.

Ha hétvégén lesz időm(az életem nem teszem rá), akkor kíváncsiságból egy normál RAM beállítással s kipróbálom!
    Ha megelőzöl egy ilyen(MHz vissza, időzítés "fel"=> a "gyorsítósra") próbával ;] ;) , szerintem szívesen vesszük! :C

Új hozzászólás Aktív témák