- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
looser #65707 üzenetére
Fél éve volt hasonló esetem, amikor a gyárilag gyorsabb RAM-os DDR3 MHz-eit nem tudtam kihasználni, de egy hirtelen ötlettől vezérelve az időzítéseit szinte az előző (lassabb) MHz-es beállításokra vettem "vissza". A "vissza" azért van időzőjelben, mert valójában ez az előző MHz-es változatra utaló "vissza" gyakorlatilag szinte a már a CPU-ban lévő régi memória-vezérlő miatt nem kihasználható MH-es teljesítményűre(Na jó: a már hiányzó magasabb MHz-es RAM + teljesítményének "csak" 75-80%-ára
) gyorsította a "winsat mem" eredményt.
Inygen van, ajándék, megbízhatóan! Egy teszt mindig javasolt ilyen esetben!
És ahogy említettem: mindezt megbízhatóan, állandóan hozza! Az adott (FPS hajszoló) játékos azóta sem reklamált, szerintem jól megy az így OC-zet("túlhúzott") RAM-os Gamer-PC-je.Ha hétvégén lesz időm(az életem nem teszem rá), akkor kíváncsiságból egy normál RAM beállítással s kipróbálom!
Ha megelőzöl egy ilyen(MHz vissza, időzítés "fel"=> a "gyorsítósra") próbával, szerintem szívesen vesszük!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest