Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
Trebron09
üzenetére
Lejárt a szerk. Most akkor jó vagy sem?
Blackout kiadás, 18-ért jutottam hozzá újonnan, legalább az ára barátibb. Most egy majd tíz éves vasam van szóval az hogy CL16 vagy 17 nekem ugyan mindegy, ennél biztosan jobb lesz. Ha nem degradálódik majd a lap plusz cpu ettől. Ezzel most behatárolom magam hogy milyen lapot plusz processzort vehetek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 2x8GB 3200MHz DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Blackout kiadás, 18-ért jutottam hozzá újonnan, legalább az ára barátibb. Most egy majd tíz éves vasam van szóval az hogy CL16 vagy 17 nekem ugyan mindegy, ennél biztosan jobb lesz. Ha nem degradálódik majd a lap plusz cpu ettől. Ezzel most behatárolom magam hogy milyen lapot plusz processzort vehetek 
fudi2002