- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazaaaan
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy gépem,ilyen házi szerverként használom! Távfelügyeletet végez meg torrentet tölt! Én építettem ilyen lomizott cuccokból,csak egy 500 gigás winyót vettem újan bele! Most van benne 4 más gyártótól származó ram különböző méretekben! 4 slotos gigabyte alaplap! Most úgy van rakva,hogy 1-es slot,512Mb,2-es slot 256,3-as slot 512,4-es slot 256! Jó ez az elhelyezés? Mind a 4 DDR 333Mhz-es! In duláskor azt írja,hogy single channel,akk ezek szerint nem dualba megy! Igazából nem baj,mert nem hazsnálom semmire,csak a vnc-t kell meghajtania,amivel távolról irányítom,meg a winyót hajtsa,amire tölti a toirrentet meg a kamerák képét! De azért kérdeztem a sorrendet,mert szeretném ha helyes sorrendbe lenne rakva,és nem "kínlódna" az alaplap ha netán kínlódik!Erős gép,2.66Ghz-es p4 proci van benne,azért jó lenne a maximumot kihozni!
Köszöne ta válaszért előre is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows 7
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest