- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila40
tag
Köszi a választ neked is, és BMW001-nek is. Úgy vettem, ő is nekem válaszolt. Szerintem jól érted, ha az helytálló amit leírtam. Egyben vettem a ramot használtan processzorral együtt. Újonnan nem ilyet vettem volna, de végül is viszonylag jó áron volt. Túl húzni nem nagyon akarom a rendszert, mert egyrészt általában nincs rá szükségem, mászrészt kellemetlenül hangos lesz a venti.
Miattam aztán össze ne kapjatok BMW001-gyel, mindketten rendesek voltatok a kimerítő válasszal. -
MPowerPH
félisten
Attól hogy valaki erős memóriát vesz, nem biztos, hogy állandóban is a gyár által megadott maximumon szeretné használni. Én se mindig 1800MHz -en használom a ramokat, hanem 1333 -on. És alacsonyabb időzítéssel mennek, kevesebb feszt kérnek mint a gyári 1333 -as ramok.
Szvsz, miért ne használhatná...Igen, 1,8v elég lesz neki, és nézd meg az időzítéseket. Lehet sikerül a CL3, le kell tesztelni, az a biztos. Bár túl alacsony időzítés is igényel némi plusz feszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! 2 hónapos Kingston FURY 2x 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast RGB EXPO RAM (128GB) 96 hó. gar.
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest