-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3pl4y
aktív tag
válasz
cintula187 #19436 üzenetére
figyi szerinte azért várd meg más véleményét erről a ramos dologról lehet vki mást mondd.. de szerintem ha nem kell késöbb több ram akkor elég ha veszel még 1 ilyen kitet.. feltéve ha nem akarod huzni a procit mert ha igen márpedig egy E8400 azért lehet (de megjegyzem szerintem felesleges)
akkor érdemesebb 1066 -sra cserélni.. ha meg nem húzod akkor 800mhz és normális latency...
nem a 3d alkalmazásoknál se nagyon szabadul fel az amit a vista lefoglal
esetleg valamennyit enged akkor ha fullon vannak a ramok.. de nemsokat.. neke mvolt ugy amikor 4gb-m volt hogy beakadt az alcohol és 4gibet total kihasználta... és amikor megjavult akkor a vista már csak kb 800 megát használt... a szokásos 1300-1400 helyett szóval vmennyit lehet h enged de nem sokat...
ilyen ez a vista zabálja a ramot...
Ez a 4gb ez ugy van 32 bitnél.. hogy ugye .. na szóval hogyismondjam..
egy 32bites OPrendszer MAX4gb -t lát de ebbe beletartozik az összes cache memória meg a videomemoria is.. tehát ha fizikailag van 4gb ramod akkor abból csak 3,xx -et fog látni... mivel a 32 bit fizikailag képtelen több ramot megcímezni.. ezért érdemes a 64bitre váltani.. szerintem nem rosszabb semmivel sőőt a 64 bites alkalmazások jóval gyorsabbak is... és a 32bitesek is mennek rajta...izomhod
Egy este alatt? LOL az durva ... az egy kicsit sok lenne... bele is döglenék ha olyan sokáig tartana felrakni egy xp-t...
hát attól mert az időzités állítod nem sül meg a ram .. a fesz-re kell figyelni azt szerintem ne álligasd ha nem muszáj.. egyébként azoknál a ramokn ál nemtom mennyit lehet max adni neki de sokkal többet ne adj neki még véletlen se ... egyébként nem fogod azt megsütni olyan könnyen azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 RAM modulok
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- 24 gb Corsair vengeance DDR3 tuning ram
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest