- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Chaser #19128 üzenetére
szivesen;>
mondjuk én lehet kifogtam egy eszméletlen tuningos darabot, mert azért az 1000@1.89 még 2x1esektől is szép... valszeg 1-2napon belül 4x2ről, ill az új kitről is tudok majd beszámolni (igen, a 10.500asról
). ma végre lett üres lemezem a windows7 kódom mellé, szóval go x64!
más téma, avagy a kingmax:
egyébként kingmaxok valszeg azért nem a legelterjedtebbek, mert egy olcsó ramtól nem várnak az emberek remek tuningot... amikről én hallottam, azok 980at vitték 2.1en, és az az akkori legoccsóbb 800cl5ös kit volt. kicsit melegedtek, de 2.1en melyik ram nem melegszik... akinek nem extrém FSB kell, azoknak tökéletes, egyébként meg ott a ddr3, ha már a 600körüli wall elérése a cél
mert azok biztosan viszik is a névleges órajelet, ami a ddr2es ultratuning (1150+)os kategóriára nem mindig igaz...
a gyártó meg nem mindig mond sokat: corsairnél pl előszeretettel cserélik gyengébbre a chipeket. ottvolt a 800as xms2 széria... a hynxek mentek 1050 felett, a samsung chippesek meg 900on se... pedig baromi drágán adták őket, csak ezért cserébe value ramokat megszégyenítően rosszul teljesítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- KINGSTON FURY 32GB vagy 16 GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT KF560C36BBEAK2-16
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest