Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomjankins
csendes tag
válasz
Lalaboy
üzenetére
Vizhűtést szeretnék, de nem nagyon vagyok ott ebben a témában. Ugyhogy egyenlőre marad az, amig nem lesz bele valami ''vizes alternatíva''.
Azt hallottam QX6700-et 3400-ig feltoltak ZALMAN CNPS9700-el stabilan ment, és még birta volna. Mondjuk azzal nem is nagyon akartam huzni, majd csak vizessel.
EVGA fun vagyok!
Tudom hogy az INTEL chipset sokkal jobb, de arra amire nekem kell ez is bőven jó, nem izzásig akarom húzni, csak mondjuk a QX6700-et 3,2-ig ahozpedig vizhütéssel bőven elég.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Új, felbontott ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

fudi2002