Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomjankins
csendes tag
válasz
Lalaboy #1879 üzenetére
Vizhűtést szeretnék, de nem nagyon vagyok ott ebben a témában. Ugyhogy egyenlőre marad az, amig nem lesz bele valami ''vizes alternatíva''.
Azt hallottam QX6700-et 3400-ig feltoltak ZALMAN CNPS9700-el stabilan ment, és még birta volna. Mondjuk azzal nem is nagyon akartam huzni, majd csak vizessel.
EVGA fun vagyok!
Tudom hogy az INTEL chipset sokkal jobb, de arra amire nekem kell ez is bőven jó, nem izzásig akarom húzni, csak mondjuk a QX6700-et 3,2-ig ahozpedig vizhütéssel bőven elég.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DDR3 , DDR4 ramok
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest