Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Vertigo18 #7206 üzenetére
Nem ugyanazt tudják. Revo advanced eltávolitás visszakeres a program uninstallja után minden hátrahagyott fájlt és registry bejegyszést. Szerinted mennyire fontos, hogy az eltávolito programod ne töröljön olyan registry értéket és olyan fájlt amit nem kéne? Szerintem nagyon fontos, mert emiatt halt már meg oprendszerem. Amiatt is szivtam eleget hogy a program saját eltávolitoja nem törölt mindent, hátrahagyott szemetet fájl és registry bejegyzések formájában, amik miatt nem tudtam egy új programot telepiteni, ugyhogy turkálhattam a registryben és a fájl könyvtárakban. Ezeket megelégelve megvettem a revot, mert eddig csak az nem okozott csalódást (több programot próbáltam erre a célra). Évek óta használom már a Revot 2 gépen teljes megelégedettséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest