- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mármint, hogy jól/hibátlanul végzi-e a feladatát? Persze, azzal nincs gond.
Az, hogy funkcióit tekintve mennyiben tud többet/kevesebbet azt össze lehet hasonlítani, az biztos, hogy particionálni lehet vele...
Régen (meg nem mondom mikor használtam először, de kb 8-10 éve) azért figyeltem fel rá, mert talán az egyetlen volt, aminek volt portable változata. Akkoriban nem igazán voltak ilyen multiboot creatorok, mint pl. yumi vagy manapság Ventoy, így aztán lehetőség volt egy winpe boot alól futtatni... Nekem még nagy kedvencem a Disk Genius is, többek közt mert ext4 fájlrendszert is meg tud jeleníteniUI: Sajnos volt már olyan, amikor javasoltam, aztán azért nem használta valaki, mert mondván kínai cucc, biztos vírusos, meg kémkedik, meg a szokásos hülyeség. Amikor meg megkérdeztem, hogy mit használ, akkor jót röhögtem, mert az Easeus is kínai, mint ahogy az Aomei és még jó pár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest