- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mármint, hogy jól/hibátlanul végzi-e a feladatát? Persze, azzal nincs gond.
Az, hogy funkcióit tekintve mennyiben tud többet/kevesebbet azt össze lehet hasonlítani, az biztos, hogy particionálni lehet vele...
Régen (meg nem mondom mikor használtam először, de kb 8-10 éve) azért figyeltem fel rá, mert talán az egyetlen volt, aminek volt portable változata. Akkoriban nem igazán voltak ilyen multiboot creatorok, mint pl. yumi vagy manapság Ventoy, így aztán lehetőség volt egy winpe boot alól futtatni... Nekem még nagy kedvencem a Disk Genius is, többek közt mert ext4 fájlrendszert is meg tud jeleníteniUI: Sajnos volt már olyan, amikor javasoltam, aztán azért nem használta valaki, mert mondván kínai cucc, biztos vírusos, meg kémkedik, meg a szokásos hülyeség. Amikor meg megkérdeztem, hogy mit használ, akkor jót röhögtem, mert az Easeus is kínai, mint ahogy az Aomei és még jó pár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest