Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Köszönöm a linket, ezt magam is megtaláltam, de bíztam benne hogy valami tapasztalatot is ír valaki
Tehát átrszámolva ha csak levágatnám a darabot 1500 ft-ből bővek jiönnék, de akarok rá egy 12cm es lyuakt két darab 8ast meg ezekehez felyenként 4 kis csavarlyukat is, vajon ez mennyivel dobja meg az árat? és két hetet várni kell mire ''leszálíltják'' az árút én meg fizethetek előre vagy hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát átrszámolva ha csak levágatnám a darabot 1500 ft-ből bővek jiönnék, de akarok rá egy 12cm es lyuakt két darab 8ast meg ezekehez felyenként 4 kis csavarlyukat is, vajon ez mennyivel dobja meg az árat? és két hetet várni kell mire ''leszálíltják'' az árút én meg fizethetek előre vagy hogy működik?