Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Üdv mindenkinek! Van ilyen fórum is itt!?
Hányok ettől a cégtől!
Bemegyek , hogy valamit csináljunk , mert nagyon nő a számlám!
Mondják , hogy adnak 15'900-ért olyan díjcsomagot , hogy hálózaton belül korlátlan , hálózaton kívül 1000 perc!
Mondom fasza , akkor kérem . Erre beszól a főnös Asszony , hogy én eltelefonálok 1000 percet 1 hónapban? Mondom nem csak 400-at , de mégis 19 ezer a számlám! Erre elhallgatott! De alá kell írni 2 évet. Na akkor kellene ( mondom) egy telefon is ha már alá írok. Semmi gond 0 forint a HTC ONE. Fasza akkor had jöjjön! (Ez volt 4.-én) Sajnos nem lehet , mert nincs rész számla , így csak 18.-a előtt tudok. OK ! Kibírom! Bemegyek ugyan oda 15.-én! Mondom mit szeretnék! Erre közli a hölgyike hogy az a csomag 20 ezer forint! Mondom mi van? 2 hete még csak 15 volt. Biztos elértettem. Jó de a telefon ugye OK? Persze vihetek telefont 60'000 Ft-ért! Na itt elkezdtem rángatózni! Ember biztosan Én vagyok a hülye , hogy sem a havidíjjatt nem voltam képes megjegyezni , sem a telefon árát!
No ezzel a lendülettel azonnal meg is szüntettem a holnapi naptól mind a két előfizetésemet!
Nem tudom ki a hülye ( biztos Én ) , de hogy én nem fogok minden hónapban 25-30 ezret ezeknek a trógereknek ott hagyni az biztos!
Vodafone 13990Ft-ért adott olyan csomagot amivel minden Országon belül korlátlan a hívás és minden sms korlátlan! Csak az emelt díjasok nincsenek benne!
Szóval így még senki nem etetett be mint ezek! Ugye a legszebb az egészben , hogy még ők ajánlották fel! Azzal próbálta megmagyarázni , hogy Augusztus 1-től megváltoztak az árak!
Ja és hab a tortán , hogy kiderült az is utólag , hogy ha telefont is hozol ki a Telenortól , akkor lehet hó közben is váltani , csak ezt valahogy nekem nem engedélyezték , mikor bent voltam a hó elején!
No ezzel Én rövidre is zártam ezt a céget!
Egyik sem különb , de ez azért kicsit fájt!
Köszönöm , hogy elolvastátok és remélem más nem jár így!
A Duna Plázában a kirendeltséget kerüljétek!
Nagyon kedvesek , csak valamiért nem akarják , hogy az előfizető kicsit boldogabb legyen!
Inkább menjen a konkurenciához!Az emotikonok nem sorminta gyártásra vannak.
[ Módosította: Qru ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Így ahogy mondod! Még jó hogy letudtam lépni tőlük!
A flottákat nem ismerem , de egy biztos! Igaz , hogy 14-et fizetek (mindég is fizettem 12-15 ezret , akármilyen csomagom volt) , de most nem kell néznem kit és mit hívok! A családom is 200-km-re van tőlem és nem kell őket is csesztetnem , hogy variáljuk meg , hogy olcsóbb legyen. Megcsörgetnek , én visszahívom őket! Eszembe jut és beszélek velük egy félórát! Sokféle csomagom , volt , régen Vodás is voltam a vöröskereszt csomagban , ami most már megszűnik , ha le jár a szerződésed , de ugye nincs mindenki abban a csomagban akivel beszélek! Így most nem kell variálnom!
Persze , ha ezt megadja a Telenor is nekem és korrekt és nem tájékoztat félre , akkor maradhattam is volna!
Minden csomagnak a fele a Telenornál csak hálózaton belül beszélhető le! Nos nekem minden hónapban így volt kifizetve több mint 4000 Ft , mert senkit nem ismertem aki Telenóros!
Asszony semmit nem telefonált a 3500 Ft-ból , mondom vegyük eggyel kisebbre , mert még az is pénzkidobás . Nem lehet! Az csak mit tudom én kiknek van! Jó akkor azt el is döntöttem ott akkor , hogy tuti feltöltős lesz! Nem is próbált megtartani! Teljesen ki van a lóvéjuk , vagy mit tudom én , mert egyáltalán nem próbáltak olyat ajánlani , amivel maradhatnék!
Régen a T is ugyan ez volt! Akkor ajánlotta fel a kedvezményt , mikor már 5 számból a 3.-at vittem a Vodához! Mondtam köszönöm! Már későbánat!
Mikor Öcsém a platinával , mondta kell még 2 előfizetés (De csak előfizetés) , akkor ők azt mondták 5000 Ft / kártya! Akkor szevasztok ! Mondom Ti így értékelitek a 15 éves előfizetőt! Még egy kártyát sem adtuk ingyen?
Virágzik a hazánkban a Busines! Szerintem sehol nincs ilyen drága a mobil szolgáltatás! De lehet tévedek![ Módosította: Qru ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
Még egy kis információ!
Meghagytam a netes előfizetésemet! Gondoltam feljebb váltok! Mivel fogadnak? 1000 Ft-os adminisztrációs díj és csak személyesen lehet csomagot váltani!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz tamikomac #20968 üzenetére
Tudod nem is azzal van a bajom , hogy mi mennyi , mert tetszik megkötöm , ha nem megyek máshová! De mikor tesznek egy ajánlatot és vissza mész akkor amikorra mondják és 0 Ft helyet 60 ezret kérnek és a ködbérről egy szót sem ejtenek , akkor úgy érzem pofára megy és át akarnak b@szni!
24-et fizettem a Vodának is!
Nincs itt semmivel semmi baj , csak legyenek egyenesek és korrektek! Nos Én az voltam! Megköszöntem és vissza adtam nekik 4 hónap után! RED-ben benne van bár mennyi sms. Most szépen kör sms-ben elküldöm az új számomat mindenkinek! Ja és nem váltottam le a HTC ONE X Plusomat a HTC ONE-ra. Azt hiszem kibírom húzni egy darabig ezzel a készülékkel is! Ennyi volt! 3 hónap múlva akár részletre is vehetek telefont , vagy bár milyen készüléket ha akarok , és minden elbírálás nélkül! 15 éve voltam Pannonos , de ez már csak egy Telenor!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz tamikomac #20981 üzenetére
Abban biztos lehet mindenki , hogy azonnal a nyakába varják a lehetséges legmagasabb összeget , ha szerződést bont! Sem nekik , sem a bankoknak nem erősségük az egyezkedés! Ha lúd legyen kövér és nagy az a szám! Senkit nem érdekel , hogy behajtható e. Sokszor kommunikációval többre mennének , de mint mindent egy számítógépes program eldönti és kész! Ez van! Fizess!!!
No majd változik ez csak sok-sok idő kell hozzá!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz tamikomac #20983 üzenetére
Ezek után nem bíztam bennük és mivel nincs darabhavi számla és most van az ünnepek alatt a számlazárás , addig ügyeskedtek volna , hogy kiszámlázták volna nekem a következő havidíjjat a variálással! No meg engem ezek után ne érjenek el!
Nem érdekel régóta a szám. Mindenki elmenti és nem számot jegyzi meg , hanem a nevemet!
Meddig tart a korlátlan sms-el mindenkinek elküldeni?
Engem már ilyen apróságokkal nem fognak meg! Ajánlották! Mondtam NEM. Azonnal kérem a kikapcsolást! Kérdezték , hogy miért? Mondtam a 26 ezres telefon számláért!
Szebb jövőt Telenor!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz dokee78 #20987 üzenetére
Nem vagyok nagyon otthon telenoréknál , de szerintem tuti , hogy váltania kell és attól függ milyen telefont! Szerintem nem éri meg , mert annyival magasabb lesz a díjcsomag , hogy abból a pénzből , már komoly telefont vehet! Legalábbis ezt vettem észre ! Telenór , még a 21 ezres Flow 2-ben sem adja ingyé a HTC ONE-t.
Viszont 2 évet alá kell írni! Pedig a 2 év alatt alá ír az ember 500 ezernek , akkor már adhatna ingyen egy 150 ezres telefont szerintem![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz bopeti98 #20989 üzenetére
Én Pestről lementem Szarvasra egy kis pihenésre 5 napra. Vittem magammal a Telenoros sticket és rá kellett döbbentem , hogy Békés megye halálzóna! Alig tudott megnyitni egy oldalt! Volt hogy 5× is hiba üzenet és utána nagy nehezen megnyitotta! 1-5mb-os dokumentumokat nem voltam képes letölteni! Sajnos el van hanyagolva az Országban minden vidéki város , a külterületek nincsenek is rajta a szolgáltatók térképein!
Csak a Pest a fontos , a többi csak fizessen!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Tollas7 #21014 üzenetére
Sony E hiba! Megfeszül a kábel és kitépi az érintkezőket! Szakszervízbe vittem azt mondták 42 ezer! Egy maszek szervizes 2-3 ezerért megjavítja! Nekem szerencsére meg lett a garpapír és ingyé volt , de előtte kértem árajánlatot (2000Ft-ba került) a hivatalos szakszervízben!
Kerüljétek , mert rohadt lehúzós egy banda! Egyben van a Sony a Samsunggal Pesten!
Ha azt mondta volna 10 , simán kifizetem , pedig csak pár forrasztás. Nem annyi nem elég! 42 kellett volna nekik! Féreg egy banda![ Módosította: Qru ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz ottoyes #21016 üzenetére
Tanúm van rá!Persze papírra nem írták a hibát!
Komplett alaplap cserével szerették volna megoldani! Xperia Ray
Hát nem gazdaságosabb mint forrasztgatni , ha már szétszedik!
És ez mind a szakszervíz! Így merd vinni hozzájuk. A sufniban meg egy ügyes emberke se perc alatt megcsinálja! Gondolom nem azért 42 ezer , mert 40 ezer adót fizet belőle!
2000-et csak azért kérnek , hogy ezt megmondják neked! Na itt a lehúzás! Viszont előre szólnak , hogy 2'000 FtEgyszer már szóltam, hogy ne használd sormintának az emotikonokat.
[ Módosította: Qru ]
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Space marine #21021 üzenetére
Számodat akarod vinni? Mert akkor annyi , hogy ne legyen számlatartozásod és nem is kell nekik szólni , csak a Vodának , hogy átjönnél a számoddal. Ha nem akarod , akkor meg számla zárás előtt veszel egy vodát , a másikat meg lemondod!
® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Space marine #21023 üzenetére
Sorry!
Vigyázz azokkal is , mert Ők sem az olcsó Jánosok!
Egyik sem különb a másiknál! Van rossz és még rosszabb!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Space marine #21025 üzenetére
Nem tudom hol , lehet itt mondta valaki , hogy új stratégiájuk van! Legyen kevesebb ügyfél , de az fizessen jó sokat! 26 ezernél én is feladtam velük a küzdelmet!
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest