Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
válasz szaboi6512 #55657 üzenetére
+1 Ez engemet is érdekel.
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
Hol lehet elérni az elektronikusan aláírt dokumentumokat?
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz yanna #105951 üzenetére
A következő munkálatok elvégzésére január 9. 23:00 és január 10. 03:00 között kerül sor:
Egyenlegfeltöltés
Egyenleglekérdezés
Számlabefizetés
Elektronikus számlák elérhetősége
Adatjegy vásárlás
SIM kártya csere
Feltöltőkártyás adategyeztetés
Új előfizetői szerződéskötés, áttérés, előfizetői szerződésben foglaltak módosítása (pl. fizetési mód, számlázási cím)
Készülékvásárlás
Szolgáltatások megrendelése, módosítása, lemondása
Online vásárlás, ügyintézés
yettel.hu
fiok.yettel.hu
Yettel alkalmazás
belépés a Yettel TV alkalmazásba és új TV box beléptetése (A Yettel TV szolgáltatásba a munkálatok megkezdése előtt már beléptetett, TV box, Yettel TV applikációt futtató - eszközök használhatóak maradnak.)
Wallet applikációban új regisztráció indítása
belépés a videochat menübe
belépés a Yettel online ügyfélszolgálati felületei közül, a yettel.hu/aszf-valtozasok, ugyfelportal.yettel.hu, valamint az Irodanet oldalakraHírközlési szolgáltatásainkat nem érinti a frissítés, tehát zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, továbbá szolgáltatásokat megrendelni offline csatornákon.
-
hegti
aktív tag
Üdvözlettem Mindenkinek!
Nem lehet vissza nézni a műsorokat? Én nem vettem észre. Amiket szoktam nézni, nem volt gond.
HBO3 ma reggel
Telefonon néztem meg Flash: A villám című filmet. Élő Tv adás felénél járt, mikor elindítottam az elejéről.Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automobilista 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs