Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Katicza

tag

válasz 4Grider #99959 üzenetére

Van akinek ablakba kell szerelni egy kültéri kütyüt és van akinek homlokzatra ami eleve két különböző eszköz. És van ugye a kültéri nélküli sima beltéri amiből szintén létezik két típus. Elvileg egy szerelőt el kellene látni mindegyikkel. Amit írsz megértem. Vannak a száraz szabályok, a betű szerint leírt dolgok, amit elfogadok, tisztában vagyok vele és vannak az emberi dolgok, a mindennapi élet, ami sok esetben felülír nagyon sok szabályt. Nem egy esetben olvastam, hogy ki sem ment szerelő. Üzletben megkapta ugyanúgy az 5G routert mint a 4G esetében. Még cikk is volt róla. Az pedig minden szabálynak ellentmond és mégis megtörtént. Nem is egy esetben. Az én esetemben 3 különböző telefonon a lakás minden szegletében 6-700 és 1100-1450 Mbps között mérek. Ahol most a 4G router van, ott folyamatosan a második hete 1300-1400 körüli adatokat mérek. Vélelmezem és remélem is, hogy semmiféle kültéri kütyü nem kell. Pont a kábelezés miatt szüntettem meg a Voda/UPC förtelmet, bőven elég egy sima router és annyi, hogy legyen egy 300 Mbps körüli sebesség. Az, hogy kijön egy ember engem nem zavar. Legalább megtudom merre is van pontosan az adó.

Új hozzászólás Aktív témák