Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz Viktor0610 #111271 üzenetére
Hát nem tudom. Azt írja a Yettel az oldal legalján , hogy 19-ig tart az előrendelés. Na most sok értelme nem lenne ha addig csak a visszahívásokat gyűjtenék, amikor már árlista is van. Eleve az nem előrendelés , hanem eloregisztráció lenne. 20.-től az értékesítés indul, azaz nyilván akkortól szállítanak. Alzan, eMAGon, stb. mindehol elő lehet rendelni. Feltételezem, hogy itt is. Amúgy a Telekom meg a Vodafone nem is indít előrendelést, hanem majd 20.-tol adja azt a pár darabot ami lesz. Mindegy csak egy kérdés volt. Hátha mást is érdekli.
[ Szerkesztve ]
-
utomi
senior tag
válasz Viktor0610 #111280 üzenetére
Így már érthető. Köszi az infókat.
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #111280 üzenetére
De ennek így mi értelme?
Piroséknál rendeltem elő 2021 ben s21 ultrát.
Január 5.-én adtam le az előrendelést, január 8.-án kaptam meg a készüléket, kereskedelmi forgalmazása pedig január 15.-én kezdődött.Az előrendelés esetén ajándékba mellé adott Buds Pro pedig kb rá 2 hétre jött meg, mert azt külön kellett samsungtól igényelni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #111285 üzenetére
Az oké, de akkor ne nevezzék előrendelésnek. Így is úgy is ugyanakkor kapja meg ügyfél mintha első nap besétálna egy random elektronikai áruházba, vagy bármely szolgáltatóhoz. 🤷
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #111288 üzenetére
Emlékszem így volt PS5 esetén is, mindenki várta az előrendelést, csomó ember pofára esett, a MédiaMárkban meg ott állt hegyekben.
Most sem lesz másképp, bemész és leveszed a polcról... -
utomi
senior tag
válasz Viktor0610 #111285 üzenetére
Hát ez igaz lenne ha az összes APR meg Alza, eMAG nem venne fel előrendelést. De vesz. Konkrétan kiszállítani persze 20.-tól fog de ettől még lehet előrendelni. Az meg rendesen félre vezető ,hogy élő rendelések nevezik ha közben meg majd csak 19.-től hívnak. Amúgy is hihetetlennek tűnik, hogy 1 napra zsufolják be az összes vissza hivandó embert. Nem lehet, hogy te értelmezed rosszul azt az emailt ? Vagy néztél valamit be? Ezt a félre írást még nem is értem, azért az igencsak nagy gáz lenne.
[ Szerkesztve ]
-
MolTol
tag
válasz Viktor0610 #111284 üzenetére
nem az.
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #111303 üzenetére
Köszönöm szépen
-
osonte
őstag
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #111332 üzenetére
képet nem szeretik direktbe..máskor meg az volt a baj..🤔🤔
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111327 üzenetére
Beszéltem az ügyintézővel, végül megrendeltem a 3990 Ft-os előfizetéses csomagot, fél év múlva kiderül, hogy mire lesz elég. Azt mondta ha kérnek is előleget, akkor alacsony összeg várható. Persze akkor majd drágább csomagra kell váltanom, ha telefont is veszek. Mondtam, hogy csak azt szeretném hogy ha mindig időben fizetek és soha nincs elmaradásom, akkor ne olyanok legyenek, mint a Telekom, hogy egyszer millió felett adtak terméket, máskor meg ki sem szolgáltak és az ügyintéző is látta, hogy jól fizető ügyfél voltam, ja és többször is eljátszották, mondhatni orosz rulett volt, hogy éppen elbukok a hitelképességi vizsgálaton vagy mindent is vihetek előleg nélkül... Reméljük a Yettelnél ez nem jellemző.
Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
-
user26
senior tag
válasz Viktor0610 #111494 üzenetére
Köszi!
Ha regisztrálni szeretnék, akkor ezt kapom: "A fiók regisztráció sikertelen. kérem próbáld újra később"
SMS -el be tudok lépni a telefonon, viszont a tarifacsomagot sehol se látom, ahol szerintem lennie kell, ott "null" szöveg olvasható. :/ SMS -el belépve, talán regisztrált fiókból látható, nem tudom... Rá próbálok kicsit később újra regisztrálni, ha sikerül.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #111521 üzenetére
Én leszek a polgármester 😏 csak be engednek
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111537 üzenetére
Köszönöm a linket, pont erre gondoltam, hogy biztos van címe a dokumentumoknak.
Nincs feltöltve dokumentum, pedig betölti az oldalt:
Most már megfelelő az azonosítási szintem az ügyintéző szerint, meg előtte ki is írta, hogy ezen a szinten nincs jelszó beállítva, most meg elfogadja. Gondolom nem töltötték fel ide a szerződésem, vagy lehet létre sem hozták. Mondjuk már számlát is fizettem be.Köszönöm mégegyszer! Megvárom amíg majd emailt írnak, hogy megoldották a problémát.
Honor 200 Pro
-
trec12
addikt
válasz Viktor0610 #111633 üzenetére
Köszi!
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #111641 üzenetére
Személyesen vagy telefonon sem lehet ebben az esetben adatot egyeztetni?
-
félisten
válasz Viktor0610 #111641 üzenetére
Nem viccből írtam, sajátot vagy 2 évig a régivel kellett csinálnom, semmi mást nem fogadott el
-
félisten
válasz Viktor0610 #111645 üzenetére
Jogsit meg pl. sosem fogadott még el.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #111645 üzenetére
Nálunk a családban a pár hónapos személyit nem fogadta el a rendszer az üzletben. Mondták, hogy kizárólag külföldi igazolványként tudják rögzíteni.
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #111643 üzenetére
Köszönöm szépen
Ha megszűnne a számom hogy tudom visszaaktiválni? Be kell mennem az üzletbe?[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
válasz Viktor0610 #111649 üzenetére
Köszönöm szépen
-
ledgeri
nagyúr
válasz Viktor0610 #111657 üzenetére
Akkor ha neten-kezdeményezett a számhordozás, kiküldik a sim-et, vagy összességében mindenért bemegyek.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dave567
addikt
válasz Viktor0610 #111689 üzenetére
Értem, akkor szerintem teszek egy próbát, mert tűrhetetlen amit a Voda/Digi le művel...
-
trec12
addikt
válasz Viktor0610 #111705 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Csak miért Basic a full 5G terület az nem világos. Szomszéd utca meg Otthonnetes. Ugyan az a cella...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz967
aktív tag
válasz Viktor0610 #111767 üzenetére
Sajnos nem.
Az értékesített készülékek csak yetteles SIM kártyával használhatóak.Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
zsolesz967
aktív tag
válasz Viktor0610 #111769 üzenetére
Samsung a55-öt néztem és az oldal legalján az van oda írva,hogy csak yetteles kártyával használhatóak.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
zsolesz967
aktív tag
-
slice14
veterán
válasz Viktor0610 #111765 üzenetére
Hmm, érdekes...
Én március óta használok egy NX510v-t, azt hittem hogy ez a hang újra indulásnál normális.#111764 pdr755:
A rendszeres újra indítás kikapcsolható.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111814 üzenetére
Még nem tudom, mert nem aktív a SIM kártya (gondolom a hétvége miatt, majd hétfőn), ezért nem tudom hozzáadni a telefonszmot a Yettel fiókomhoz, azt sem tudom, hogy új ügyfélazonosítom lesz -e vagy a régihez kell hozzáadni, de most nem zavar ha nem lesz a helyén, mert rendeléskor bepipáltam, hogy papírformában is kérek mindent, ami így a csomagban volt. Szóval most előre gondoltam rá ha nem lesz elérhető.
Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111814 üzenetére
A régi lemondott előfizetésnél ma megjelent a dokumentumok letöltési lehetősége: Az új előfizetés amit pénteken kaptam még nem aktív, bár ma már kicsörög amikor felhívom, de még a SIM nem csatlakozik hálózathoz. Talán szerdáig aktív lesz és hozzá tudom adni a fiókomhoz. Most ha hozzá akarom adni, akkor azt írja, hogy: "Yepp előfizetésedet nem adhatod hozzá a Yettel fiókhoz!" , pedig Yettel Start Net csomagom van, gondolom majd ez is helyre jön.
Honor 200 Pro
-
joe_banana
újonc
válasz Viktor0610 #111922 üzenetére
A szerzodesek alapjan szerintem is. De a telefonos ugyintezo is varatott, gondolom megkerdezte feljebb, es ugyanugy azt mondta vegul, hogy nem tudom megtartani ezt az elofizetest, ha felmondom az eszkozberletet.
Mindig gyanus, ha ugyanolyan feltetelekkel akarnak eroszakosan ujabb tarifaba terelni, ezert neztem bele az ASZF-be, es ott egyedul ebben a "becsult maximalis sebesseg"-ben latok kulonbseget.
A "Internet-hozzáférési szolgáltatásokra vonatkozó "A" és "B" táblázatok" dokumentumban ugyanugy 1000/150 Mbps a lezart "pro" tarifa, a jelenlegi "otthonnet"-et pedig nem is talalom benne...
De el tudom kepzelni, hogy a kulonbseg csak papiron letezik, es csak burokratikus okai vannak az atterelesnek.edit: ASZF szerint:
OtthonNet Basic 50/25 Mbps (4G)
OtthonNet 300/60 Mbps (4G/5G)[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111942 üzenetére
Csak ne járjon úgy mint én. Múlt hét pénteken kaptam meg az előfizetéses SIM-et, még nem aktív és a jövő hétre sem ígértek biztosat, illetve egy max 30 napot elejtettek. Három ügyintézőt elfogyasztottam, az utolsónak állt össze a kép, ugyanis Net Start csomagomra Yepp előfizetést ír (még ők is először állitották, hogy Yepp-et rendeltem, amire mondtam, hogy előttem a szerződés összefoglaló, illetve Yepp-re nem lehet részletre telefont venni). Vélhetően egyszerre választottuk valakivel (aki Yepp-et rendelt) ugyanazt a telefonszámot, neki előbb regisztrálódott a SIM kártya (kicsörög nála, válasz érkezett az sms-emre...). Az ICC szám a SIM kártyámon ismeretlen a Yettel rendszerében. Mindegy, most már lassan csak mosolygok rajta, nem vesztem össze velük, mert amúgy kedvesen próbáltak segíteni, de ez informatikai hiba, amihez az ügyintézőnek nincs hozzáférése, csak továbbítani tudja.
Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111944 üzenetére
Jelen esetben (és úgy általában) én személy szerint egy rendszerhiba vagyok.
Honor 200 Pro
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #111944 üzenetére
Azért 2024-ben egy ilyen hibára 30napot mondani hááát vicces.
Micsoda rendszerük lehet...
Viszont ez instant kötbér ha ÁSZF szerint is 72óra az aktiválás.
ÁSZF-ben leírtak nem teljesítése. -
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #111948 üzenetére
Na igen miért nem csináltak neki egy másikat? Azt beállítják neki az első beragadt kártyát meg majd törlik ha sikerült kikalapálni a rendszerből.
Most nincs müködő kártyája de a yettelnek ketyeg a kötbér. Egyik félnek se jó. -
veterán
válasz Viktor0610 #111953 üzenetére
Pont hogy az az egyetlen SIM amit ki sem bontottam még.
A sajátommal egy speedtestet megnéztem, a leforgalmazott pár tíz mega akkor látszott az appban, most megint 1024-ről indult reggel.
Anyósoméval meg megnéztem független-e egyáltalán a telefonja és megcsörgettem magamat.https://tinyurl.com/rasoapro
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #111963 üzenetére
Köszönöm az infót! Majd kiderül mikor lesz megoldás, azért telefonálgatok nekik, hogy ne legyek elfelejtve.
Honor 200 Pro
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #111971 üzenetére
-
veterán
válasz Viktor0610 #111953 üzenetére
Találtam 0Ft-os számlát a másik két szolgáltatáshoz is, de azoknál levonják a 2 napi havidíjat "Kisösszegû forgalmi engedmény" jogcímen. Gondolom mert egy összeghatár alatt volt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #112004 üzenetére
lakcím igazolvány is kell hozzá?
-
osonte
őstag
válasz Viktor0610 #112024 üzenetére
Köszönöm. A számla tételein rossz a dátum, akkor holnap 1220 ismét.
Honor 200 Pro
-
John1994
csendes tag
válasz Viktor0610 #112030 üzenetére
Már mindent próbáltam. Ugyan azokkal a beállításokkal mint a tabletben, de csak térerő van, mobilnetet nem tudok csiholni.
-
slice14
veterán
válasz Viktor0610 #112030 üzenetére
Ha már net apn...
Miért nem kap ipv6-ot a net apn?
Korábban még két profil volt net apn-es a router beállításaiban és az egyik 4/6-os volt, de nem kapott ipv6 címet.
Majd jött egy frissítés és maradt egy net apn profil, ami csak ipv4.
Miért nem ad a Yettel az Otthon Net-hez ipv6 címet?Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #112041 üzenetére
Ez rendben is van, de ha nem tudom kezelni a fiókomban akkor hogyan tudok esetleg hozzáadni bármilyen már meglévő előfizetést?
-
TODI1111
veterán
válasz Viktor0610 #112043 üzenetére
-
pdr755
tag
válasz Viktor0610 #112060 üzenetére
Nem is lenne értelme. Egyrészt a tulajdonszerzés nem 100%os másrészt maga az e&/Etisalat márka nem igazán ismert európában míg a yettel márkát már bevezették . Harmadrészt ha csak a Wikipédián megnézitek, szolgáltatnak egyebek mellett Moov, Mobily, Maroc Telecom, PTCL és e& Egypt márkanév alatt. [link]
Tehát nem is jellemző hogy a saját brandjüket vezetik be mindenhol. -
Farkassacred
őstag
válasz Viktor0610 #112127 üzenetére
Most már nálam is megy. Lehet hogy frissített éppen a box vagy csak sokan használták épp.
donjohnson: A menü se látszott meg semmi, csak annyit írt, hogy a yettel tv csatlakoztatva, tehát a kábelek rendben voltak.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
zoli62
addikt
válasz Viktor0610 #112180 üzenetére
Fejleszteni kéne mert nagy a cellaterheltség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple notebookok
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest