- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dareius #41493 üzenetére
Igen, ezt meg tudom erősíteni. Régebben én is mindig kikapcsolt HT-val használtam a 920-asom, mert jobb volt úgy játszani.
Az egész a játékon múlik amúgy. Amelyik játék kihasznál 4+ (vagy 6+) magot (nem igazán jellemző) az sanszosan jobban fut(na) HT-val, de mivel ilyen nem nagyon van, így jobb a HT nélkül, amikor nem tud a virtuális szál "teljesítményt lopni" az esetleges sebesség tekintetében kritikus folyamatoktól.
6 mag amúgy is brutálisan erős magában is. A négymagosoknál viszont már érdemesebb lehet manapság inkább mégis bekapcsolni a HT-t, mert ha 12-t nem is, de 4-8 szálat azért manapság már egyre több játék tud kamatoztatni, főleg erős VGA-val.
Nekem mondjuk most HT-val megy, igazából mindegy, mert úgyis a 7870 VGA-m a szűk keresztmetszet a 4Ghz-re húzott X5660 mellett. -
DigitXT
félisten
válasz
Dareius #41493 üzenetére
A HT az nagyon nem ugyanaz, mint a 8 mag. Azért is megy jobban
sok régebbi játék HT OFF, ellenben attól még mondjuk egy 990X-en
mehet jobban, ha kihasználja a sok magot. (A HT az virtuális csak.)Szerk: mármint ezt a 920-amra vonatkoztatom... amit szigorúan HT
OFF használok, már azért is, mert az AVC kódolás "bugzik" HT-val.
De volt egy 990X-em, és azon is jól szaladtak a játékok. HT OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest