- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
szacsee #24939 üzenetére
Bios resetet már próbáltam úgy, hogy gép áramtalanít, elem ki, és mivel az alaplapon nincs cmos reset jumper(legalább is nem találtam), hanem csak a hátsó kimeneteknél van egy cmos clr gomb, ezért azt kitámasztottam egy kis lapos csavarhúzóval.
Fél óráig hagytam de semmi. Az elemtartó 2 érintkezőjének az összezárását még kipróbálom.
Ha ilyesmi probléma van, akkor az az első nálam, hogy mindent kihúz, csak bill+táp+monitor vissza, illetve a gép belsejében is megmozgatom a csatikat, hátha valami nem kontaktol megfelelően.
Egyébként köszi a PÜ-t.
katt777:
A feszszabályzókank szerintem nincs semmi bajuk, mert mint írtam windows alól lehet állítani a feszt, és azt el is fogadja szépen ahogy kell. Profil természetesen van, de nem azzal van a baj, hogy nem lehet beállítani, hanem azzal, hogyha beállítom, akkor a valós fesz, meg sem mozdul az alapfeszről.(mentés és újraindítás után a beállított érték megmarad szépen ahogy kell, de a valós fesz. értékek maradnak alapon, ahogy ezt korábban írtam is.)
Egyébként, még a darabokra szétszed, majd polcon 1 napig állvahagy, majd összerak trükköt még megjátszom, mert az is sokszor segített eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest