Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ffodi

veterán

válasz szacsee #24939 üzenetére

Bios resetet már próbáltam úgy, hogy gép áramtalanít, elem ki, és mivel az alaplapon nincs cmos reset jumper(legalább is nem találtam), hanem csak a hátsó kimeneteknél van egy cmos clr gomb, ezért azt kitámasztottam egy kis lapos csavarhúzóval. ;] Fél óráig hagytam de semmi. Az elemtartó 2 érintkezőjének az összezárását még kipróbálom.

Ha ilyesmi probléma van, akkor az az első nálam, hogy mindent kihúz, csak bill+táp+monitor vissza, illetve a gép belsejében is megmozgatom a csatikat, hátha valami nem kontaktol megfelelően.

Egyébként köszi a PÜ-t. :)

katt777:

A feszszabályzókank szerintem nincs semmi bajuk, mert mint írtam windows alól lehet állítani a feszt, és azt el is fogadja szépen ahogy kell. Profil természetesen van, de nem azzal van a baj, hogy nem lehet beállítani, hanem azzal, hogyha beállítom, akkor a valós fesz, meg sem mozdul az alapfeszről.(mentés és újraindítás után a beállított érték megmarad szépen ahogy kell, de a valós fesz. értékek maradnak alapon, ahogy ezt korábban írtam is.) :)

Egyébként, még a darabokra szétszed, majd polcon 1 napig állvahagy, majd összerak trükköt még megjátszom, mert az is sokszor segített eddig. :D

Új hozzászólás Aktív témák