- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
válasz
realmadrid #4601 üzenetére
Szia! Nekem van egy eladó NOCH Mühltal.
-
YanezTTrain
tag
válasz
realmadrid #4537 üzenetére
Olcsón venni szerintem sehol. Emelkedőt pláne.
Terepasztalra akarsz emelkedőt építeni, vagy csak alkalmanként összerakott pályába beilleszteni?
Ha terepasztal akkor farost, rétegelt lemez csík dekopírral kivág az emelkedőben lévő pályarészek alá, megfelelő faanyagból az alátétlábakat levágni. Hidakat a nagyobb modellboltokban lehet venni, néhány ezertől a nagyonsokpénzig katagóriában.Talán van emelkedő készlet is amit a pályába be lehet illeszteni, ha csak alkalmilag rakod össze. Marklin régen csinált(azt nem tudom most is csinál e) emelkedő és híd készletet, amiből ezt meg lehetett oldani. Gondolom más gyártónak is van ilyen.
[link]
Innen el lehet indulni keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Keresünk dokkolókat
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged