Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• YanezTTrain

tag

válasz Batman2 #5545 üzenetére

Ha már elkezdtük csináljuk végig. De a jövő évi szereplés már egyáltalán nem biztos. Nagyban függ attól, mit virítanak ebben az évben, A múltévi nagyon satnya volt, mert a fél kiállítás egyáltalán nem a vasútmodellezésről szólt. Én azt mondom inkább kisebb területen, de olyan igazi tökös kiállítást kell rendezni, ami csak vasút, de olyan tömény, mint a száz éves skót whisky. Legyen benne minden a Z mérettől az igazi mozdonylámpáig.Ha már van nagyvasúti kapcsolat oda lehetne hozni a MÁV aktuális személyszállító arzenálját, persze kellő őrozettel és szakszemélyzettel. Biztos nem kevés embert érdekelne egy Flirt, Traxx vagy Taurus vezérállása úgy, hogy el is magyarázzák mi mire való a múszerfalon, stb, stb. Tavaj ott volt két Train Hungary gép, mindenki lelkesedett, még én sem láttam addig belülről Sulzert. Szóval lehetne ebből kurva nagy attrakciót csinálni, csak kicsit újítani kéne a dolgokon, nem a régi lejárt lemezeket nyüstölni. Mert ok, szép a felfűtött Bivaly meg Truman, de könyörgöm! Már egymillióhatszázhetvenháromezerkilencszáznyolcvanhatszor láttuk!!! Szóval a jelszó megújulás és legfőképpen VASÚT! Nem RC kamion, meg tank, nem rádióamatőrök kóricálnak a terepasztalok között a fülembe üvöltve, hogy: Brékó! Brékó! Vasút. Meg vasőtmodell. Ha jól tudom a Temofeszt ezt jelentené igazából.

Új hozzászólás Aktív témák