Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz Plazmacucci #18509 üzenetére
Köszi. Szóval akkor ez normális. Kicsit nehéz lenne elpakolni mindent, mert 2 szintes ház és sok nyitott helység van. Még hagyjuk, hogy mindent megismerjen. Mindig figyeljük és amíg ilyen kis baba soha nem hagyjuk egyedül. Megfigyelem mi érdekli, mire kell majd vigyázni, vagy elrakni.
Ma megérkezett a kaparós mászókája és az is egy plusz dolog, ami most lefoglalja.
Tegnap apám miatt pánikoltam be, amikor azt mondta nekem kell mindent csinálni. Meg pont nálam volt első éjjel, hogy hígabb volt a cucc és belelépett, aztán elkezdett futni. Akkor kicsit lefagytam. Ma már megbeszéltük és közösen megoldjuk a dolgokat.
A DM-es katzenstreu almot veszed? Most nekünk is olyan van. Olvastam a Fapellet is jó, mert azt wc-ben le lehet húzni.SoulReaver: Igen, tudom. Kutyákkal sok tapasztalatunk van, csak még cica nem volt.
Képtelen lennék megválni tőle. Most is itt fekszik az ölemben. Viszem magammal mindenhova.
A kábeles dologtól félek kicsit, mert van pár, amit nem nagyon lehet eltüntetni, de talán majd nem érdekli őt.Nimrod: Egyik tv mögött van egy hosszú HDMI kábel összetekerve és abba fekszik bele, mint egy kis fészekbe.
Próbálunk majd többfajta almot, de a mostani sem rossz. Az is csomósodásgátlós stb. Minden használat után ki van tisztítva. Semmi szaga, csak a cuccnak van, amit azonnal ki kell dobni.
Tápokat is majd próbálgatni kell. Az étel mellett mindig van neki száraz is. Csapvizet nem issza meg (pedig itt jó minőségű), csak ásványvizet.
A féreghajtót ma kapta meg, oltást majd jövő héten, Doki szerint még korai lett volna.
Sokszor dorombol, amikor simogatom. Bízom benne azért, mert jó neki.Astroboy: Oké, kipróbálom a fújást. Azt észrevettem, hogy fél még az erősebb levegővételtől is.
Köszönöm, hogy írtatok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Google Pixel topik
- Fűnyíró topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest