- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #25980 üzenetére
Foresto jó bolha és kullancs ellen is. És a nyakörv is úgy működik, hogy oldódik ki belőle a hatóanyag, ami idővel eloszlik az egész testen. Én évek óta használom, azóta semmi nem volt rajtuk. A cseppel a legnagyobb bajom, hogy mindegyikre az van írva, hogy bolha ellen egy hónap, kullancs ellen két hét, ismételni viszont csak egy hónap után szabad. Innentől nekem értelmét veszti. Hosszútávon ráadásul sokkal drágább.
-
csp01
tag
Hosszútávon a foresto nyakörv éri meg a legjobban. Egy baj van vele: nagyon könnyen elhagyják (azért azt mondom, szerencsére, mert inkább nyíljon könnyen, mintsem bajt okozzon). Nekem ez annyiban nem probléma, hogy a nyomkövetőjüket erre rögzítem, így meg tudom találni.
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #25875 üzenetére
Ügyes megoldás.
-
csp01
tag
válasz
baloghgabor #25868 üzenetére
Vannak erre szakosodott cégek vagy saját készítés volt?
-
csp01
tag
válasz
Tsebacsi #25651 üzenetére
Nekem két éve van. Összeségében nagyon jó, hogy van, a feladatát ellátja. Lehetne kisebb. Az ügyfélszolgálat nem a legjobb, csak emailezni lehet, ami bosszantó, ha sürgős esetről van szó, viszont ha már foglalkoznak az üggyel, akkor rendesen csinálják. Az üzemidő közel nem annyi, mint amit ígérnek, főleg ennyi idő után (már naponta kell tölteni, de az a gyanúm, hogy ebben benne van valami turpisság, hogy váltsak újabb modellre). Neten nem sok felhasználói tapasztalatot találtam, igazából én is ezért kérdeznék itt. Ugyanis lassan eljön az idő, hogy cserélnem kéne. Nekem eddig a Cat 3 volt, aminek még cserélhető az akksija. Vannak csere akksiaim, így eddig egy pillanat volt feltenni a töltöttet. Sajnos az új modell már nem ilyen, így le kell venni a cicáról, aki így órákig nyomkövető nélkül van, így szerintem értelmetlenné válik a dolog. Még egy előfizetés kéne, hogy meg tudjam oldani úgy, mint eddig, ami már elég nagy luxus lenne.
-
csp01
tag
Tractive tulajdonosok vannak itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Synology NAS
- The First Berserker: Khazan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest