- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #8357 üzenetére
Igen, korábban gyerekek labdának nézték az egyik cicát, a többi helységben vannak pincérek.
Sajnos nem volt nálam fényképező, emiatt (is) szeretnék visszamenni egy nem túl forgalmas időpontban. A fehér cicát esélytelen is lett volna lefényképezni, mert folyamatosan szaladgált, mindenkit megnézett magának.
Honlapjukon fent van az árlista, mi 2x 4dl teát kértünk, 2x 690 forint volt, kb 1 órát voltunk ott.
Itthon 6 cicánk is volt egyszerre, de nem jöttek ki egymással, most kettő van de mindig morognak egymásra. Nagyon jó volt látni, hogy a sok cica jól kijön egymással, odamentek egymáshoz, kis nyalogatás, dörgölőzés...
-
Yushchenko
őstag
válasz
radi8tor #8313 üzenetére
Nem tudom, hogy feljelentették-e őket, de fenyegették.
Ezt az üzenetet láttátok:
"Kedves Vendégeink!
A rendkívüli módon megnőtt népszerűségre való tekintettel és azért, hogy minél több érdeklődő juthasson cicás élményekhez, megismerkedhessen kedvenceinkkel, ezért ideiglenesen megkérjük kedves vendégeinket, hogy 1 órás tartózkodás után, telt ház esetén a felszolgáló kérésére szíveskedjenek átadni helyüket az újonnan érkező cicabarát vendégeknek. Továbbá kérjük figyelembe venni, hogy asztalfoglalásukat minimum 5 fő esetén tudjuk elfogadni az elkövetkező időszakban. (A korábbi foglalások létszámtól függetlenül érvényesek maradnak.)
Együttműködésüket előre is nagyon köszönjük.
Cicabarát üdvözlettel
A Vezetőség"
-
wertigo1984
őstag
válasz
radi8tor #8322 üzenetére
Mi a 6. kerületiben voltunk a Révay utcaiban, ott nem kellett semmi belépőt fizetni.
Akkor leírom a tapasztalatokat így hogy ma voltam ott először.
Szokásomhoz híven semmi kp nélkül mentem, gondolván hogy elfogadnak bankkártyát. Nem.2 utcával arrébb parkoltunk le, ott sétáltunk el a kávézó mellett, nem vettük észre először. Asszony azt hitte (de én is
), hogy majd szép barna lesz az épület kívűlről, hatalmas kanca betűkkel kiírva hogy itten kérem cica kávézó van.
(az épület előtt fekete 2012-es 4karikás autó BOSS rendszámmal, de lehet nem a tulajé volt) Bementünk, egyből odajött egy pincér (az oldalukon valaki írta a vendégkönyvbe, hogy sokat kellett várni hogy kiszolgálják, én ezt megcáfolom), megkaptuk az asztalunkat, közben elszaladtam atm-hez. Bennt nagyon barátságos, tetszik, hogy az asztalokon bár nem mindegyiken, de azért volt kézfertőtlenítő. Fura mód az illemhely lennt van, de a folyosón is volt 3 tálkában víz, és étel a cicusoknak, akik olyanok mint az oroszlánok, nappal lustulnak. Nem tetszett viszont hogy szegény cicát álmából zavarta fel egy nénike, aki ciccegett neki majd felvette az ölébe a még félálomban levő jószágot.
Az árak nem annyira vészesek, a csempésben van illatosító, és meglepően sok Nő volt ott.
(#8321) KrenAtesz a kis tornász
-
bubi92
őstag
válasz
radi8tor #8313 üzenetére
1390 a belépő nem"ÁR: 1 óra a cicák társaságában, társasjátékok használata, korlátlan italfogyasztással (minőségi kávék, ízletes szálas teák, kakaó,magas gyümölcstartalmú gyümölcslék), igazi házi sütésű, adalékanyag-mentes fincsi süti: 1.350 Ft./fő, 10 éves kor alatt 800Ft/fő"
-
Yushchenko
őstag
válasz
radi8tor #8284 üzenetére
Sosem értettem macskakiállításokon, hogy miért csinálnak gyerekprogramot a rendezvényből. Gondolom más is van úgy, mint mi, hogy nem szereti más gyerekének a vinyákolását hallani, tolerancia ide vagy oda. Nagyon zavaró ilyen kíséret mellett nézni a macskákat a kiállításokon.
Egyébként szombaton mi is jártunk a kávézóba, és bár nem olcsó, nagyon tetszett minden szempontból: a macskák az alsó szinten elbújhatnak, ha olyan kedvük van, tehát nincsenek teljesen kiszolgáltatva. Általában véve elmondható viszont, hogy a házicicák és a "tigriscicák" nagyon élvezték az emberek társaságát. A maine coon-ok inkább az alvást preferálták, de ők is nagyon nyugodtak voltak. Volt aki kedvelte, hogy felvettem, és aludt tovább az ölemben, volt aki nem. Ez van, ebbe bele kell törődni, főleg egy macskánál.
Viszont a gyerekek folyamatosan csak kergetőztek (mit is csinálnának, teázzanak meg beszélgessenek???), nagyon idegesítőek voltak. Voltak normálisabbak is, jól neveltek, akik szülői kontroll alatt voltak. Viszont előfordult a teljesen infantilis, hiperaktív is.
Én személy szerint örülök a döntésnek, főleg, hogy a barátnőm élményét nagyon lerontották a gyerekek által generált események. El kell viszont mondanom, hogy teljesen figyelmetlen emberek is voltak, akik csak trappogtak, semmire sem figyeltek. Megtörtént még ott voltunk, hogy egy nagydarab férfi rálépett Pongó cicára, akik akkorát vinnyantott, hogy lefagyott a kávézó. Aztán odahívtam magunkhoz és játszottam vele, és úgy tűnt gyorsan kiheverte, mert a hátán fetrengett.
Egyszóval a macskákhoz érteni kell! És a kávézó nem arra van, hogy a gyerek kiélje minden hajlamát. -
Yushchenko
őstag
válasz
radi8tor #8208 üzenetére
Az lesz, csak utoljára olyan béna nő volt a klinikán, nem akarom hozzá vinni. Most először fájt az oltás a macskának...
Azon gondolkodtam, hogy az az anyag amit a szemébe csepegtetett, hogy megnézze átjárható-e a könnycsatornája, azzal lehetett valami. Mert egyébként nem látszik semmi probléma a macskával... -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #8127 üzenetére
Nem adnám alább, de sajnos 80-150 k-t nem tudunk most rászánni macsekvételre. Ha lenne rá keret, nem haboznék. Az a baj, hogy ennél olcsóbban (ahogy megfigyeltük) leginkább szaporítók árulnak cicát, de ott ugye se törzskönyv (ez amúgy nem is lenne érdekes), sem szerződés, sem garancia, hogy a macsek nem beteges (itt inkább a genetikai eredetű betegségekre gondolok).
Így talán egy "normál" házicica jobb választás lenne, "zsákbamacskát" nem szeretnék. -
Orlin
addikt
válasz
radi8tor #8113 üzenetére
Már akkor is nagyon durva volt.Én arra gondolok lehet érte valami sokk még pár hónaposan mielőtt hozzánk került vagy nemtom.
Nem vagyok macska pszichológus
De nagyon nevelni nem tudtuk sosem.Már amennyire egy macsekot lehet.
Sziámink az nagyon jámbor így nem volt tapasztalatom ilyen téren. -
KTTech
veterán
válasz
radi8tor #8065 üzenetére
Az enyém hipermorgós... a kutyára és a másik macskára is folyton morog... azt kéne valahogy elérnem, hogy legalább a két macska kijöjjön egymással, de egyelőre ötletem nincs, hogy csináljam... Persze viszonylag el vannak különítve (Salem bent lakik a szobában, az újonnan hozzánk került Wyeth pedig a konyhát, fürdőt és a gardróbot tudhatja magának, mindkettőnek saját WC-je és vára van). Mondjuk egyik sem fiatalka, 8 és 4 évesek, ivartalanított nőstények.
-
KrAt
veterán
válasz
radi8tor #7999 üzenetére
Az a baj, hogy egyedül vagyok vele, és mikor dolgozok, unatkozik (alszik..), így akkor éli ki magát, mikor hazajövök. Ezekből sül ki pl ez..
Vasárnap volt ivartalanítva. Ivartalanítás után 30 percig kába volt, de rohant volna.. Utána már csak bepörgött volt, mint aki speed-ezett, 1 órával később tökéletes koordinációval játszott mindennel, ami mozog
Még az állatorvos is meglepődött, hogy dehát nemrég "műtötte"
-
Yushchenko
őstag
válasz
radi8tor #7947 üzenetére
Hát nem tudom, asszony meg akarja vétózni... Az a bajom, hogy egyre jobban antiszoc a macska, ez nem tetszik, úgy gondoltam jó lenne neki egy kis társaság. De nem tudjuk hogy reagálna rá Cuki, ha egy másik macska hirtelen használná az almát, ennek a tányérjából, stb... Nehéz dolog.
-
válasz
radi8tor #7848 üzenetére
Nekünk két macskánk van. Az előző porszívóval nem igazán tudtak egy szobában maradni, menekültek előle rendesen. Nyávogni nem nyávogtak, de eltűntek takarításkor.
A mostani porszívót sem kedvelik, de csak akkor mozdulnak, ha túl közel van hozzájuk a cső.Az előző és amostani porszívónk között az a különbség, hogy az előző már elég lestrapált volt, és szó szerint visított, míg a mostani elég kultúráltan megy. Ebből nekem az jött le, hogy maga a hang, de talán inkább annak a frekvenciája zavarja a macsekokat. Gondolom az érzékeny fülük miatt.
Hajszárítótól típusfüggetlenül idegenkednek, de említhetném párom epilátorát is, amit meg konkrétan leboxolnak.
-
KrAt
veterán
válasz
radi8tor #7781 üzenetére
Még picike
Az amúgy gondolom normális, hogy teli van energiával (3 órát elrohangál szinte megállás nélkül), de az oké (jó, persze, 11 hetes kb), hogy durván játszik? Értve ezalatt, hogy hiába szólok rá, egy zoknit se tudok úgy felvenni, hogy ne ugrana 3x a lábamra
Folyamatosan mindent "támad", ami mozog, aztán elkezd játszani vele, hiába szólok rá, rá se hederít
Nem mintha zavarna (picit azért de), de néha kikészülök tőle, hogy egy másodpercnyit se hagy békén
A másik fele, hogy teljesen transzban volt, amikor elmentem fürödni, és ő meg nem tudott utánam jönni, mert nem tud a kádra felugrani
Felvettem, megmutattam neki a kádat, vizet, leraktam, majd jönni akart vissza, mert mégiscsak..
-
tomcsi23
veterán
válasz
radi8tor #7737 üzenetére
Azt hittem én is, hogy nyest, de nem. Eddig nyest ellen fújkáltam, semmi hatás nem volt. Már a (láb)nyomok is furák voltak (olyan túl macskásak), de a múltkor lebukott a rohadék.
Nyitom fel a géptetőt, őkelme meg ott alszik a motoron. Szerencséje volt, hogy mindig benézek, van-e esemény, nem pedig csak ráindítok.
Amúgy köszi srácok! Hagymás citrom, hm.
Arra gondoltam, kapható citromos, citromfűs illóolaj, na majd azzal belötykölöm egy kicsit az érintett területet első körben. -
blasko92
őstag
válasz
radi8tor #7710 üzenetére
Jaja
Amikor meg kellene a doboz, akkor támad
A széles barna ragasztószalag nyalogatásától pedig teljesen buddha állapotba kerül, és szó szerint semmit nem lehet vele csinálni... Lemerevedve nyalogatja, ha elveszed, fut utánad.Mr.Csizmás sima hegyes füle van, csak nem tetszett neki a vaku, és hátracsapta őket
-
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest