- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atomgeszi #27968 üzenetére
Nekem ilyenem van. Kiskora óta rajta van a nyakán, azért mikor kisebb volt még a macsek, ez is nagy volt rá, a kutyára való nem tudom mekkora. Most már nem okoz neki gondot, mert 1 évesen akkora (vagy nagyobb), mint egy átlagos házimacska. Alapvetően nem nehéz, nem húzta le a nyakát, de kiskorába láttam hogy zavarja azért.
Nekem ugye benti a macska, csak néha megy ki, amikor kint van, akkor szoktam "élőben követni" merre megy, ez mondjuk heti 1-2 óra csak. Így nekem kibír 1-másfél hetet. Tölteni mondjuk gyorsan lehet, fél óra alatt feltölt. Hamar kiold, vagyis inkább új mondom, hogy amikor baj van. Ezen is van fémcsat hogy lehessen pórázként használni, na az felejtős, mert ahhoz hamar kiold. El viszont még sosem hagyta, kutya se rágta le róla
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync