- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Atomgeszi #26331 üzenetére
sz*ravő hozzáállás... ennyi
"kifizettél sokat, nem veszel minden hónapban új gépet: te már meg vagy fejve, húzz a 'csába"
...nekem most volt egy gyors termékcserés ügyem: ugyanonnan vesszük fiunk lábbelijeit már 6-7 éve, eddig minőségi probléma semmivel nem volt, de most levált az egyik óvodában használt szandáljának a talpa félig... de csak a jobbosé, a balos tökéletes... rendeltünk múlt héten újat, megjött, óvodából elhoztam a hibásat, fotóztam és írtam a webshopnak, hogy "ilyen problémánk van 4 hónapja vásárolt lábbelivel, erre van-e jótállás?" ...1-2 órán belül kaptam választ, hogy a gyártónak továbbították a képet és cserét ajánl
...mivel ugyanonnan vettünk új szandált, kértem inkább egy vízálló téli csizmát: 2 órája jött a gls futár, elvitte a régit/hibásat, 2000-et fizettem (ami a szandál-csizma árkülönbözete), adta az újat...
...így is hozzá lehet állni... mondjuk cipőnél kiemelten fontos a normális hozzáállás, mert időszakosan újat vesz az ember...
ui: írtam már szerintem a sztorit, de (100ezres) fürdőbútorral meg úgy jártunk, hogy kiégett a ledes süllyesztett világítás és a forgalmazót megkerülve (spórolni akartam időt) a gyártóval vettem fel a kapcsolatot, hogy vennék tőlük ilyet... kérdés nélkül postáztak egyet
...1-2 év múlva megint kiégett egy, újra írtam, akkor kettőt postáztak megint ingyen
...ez az igazi support
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest