Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86
üzenetére
Én lecseréltem a minit nanora, kb 20ezrembe került a dolog és elégedett vagyok.
-a nano eddig (3 hét) nem karcolódott, de tény, hogy a mini fél év alatt sem, ebből a szempontból elég jól meg volt csinálva
-sokkal kisebb a nano, eszméletlen vékonyka és könnyű lett, ami nekem fontos, főleg ezért lett a csere (én a minit nem éreztem azért annyira kicsinek)
-az nem hat meg különösebben, hogy színes, de a kijelző egyszerűen király a minihez képest: sokkal olvashatóbb és a címek görgetése is sokkal jobb lett (a miniét épphogy csak el lehetett olvasni görgetés közben)
-az akkuidő tényleg kevesebb, de hát valamivel fizetni kell a méretért és a tömegért -
Taybor
tag
válasz
Rastafari86
üzenetére
A nano műanyag boritása egyáltalán nem gáz szerintem tök normális. A kijelzője nálam egyáltalán nem karcolodik szerencsére, de a hátlapjáról ez mondjuk nem mondható el. A színes kijelzője meg gyönyörű szerintem sokkal szebb egy ilyet nézni
A dizájnjban meg azért veri a minit, a flash memo kártya meg fejlettebb technika. Sokkal kisebb és könnyebb, persze a fénykép nézegetés nem dob sokat a latba de azért egy 130X172 felbontású kijelzőn szépek a képek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TP-LINK routerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A dizájnjban meg azért veri a minit, a flash memo kártya meg fejlettebb technika. Sokkal kisebb és könnyebb, persze a fénykép nézegetés nem dob sokat a latba de azért egy 130X172 felbontású kijelzőn szépek a képek is.