Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yanou
csendes tag
iTrip témához kapcsolódva:
Picit utánajártam a témának...
Hát nemtom....egy Fm tuner frekvenciatartománya ha jól tudom 30Hz-15kHz-ig terjed. Egy átlag cd-s fejegység pedig 10Hz-20kHz-ig szól. Na itt ugye nem az alsó határfreki a bibi, mert ugye a 10-20Hz-es hangokat már nem igazán hallja egy ember (max. érzi), hanem a felső. Egy jó bitrátájú mp3 44kHz-es mintavételezéssel képes felső határon 22kHz körül szólni....namost ugye ha vesszük ezt, meg az Fm sáv max frekijét, akkor az 7kHz-es kiesés a felső tartományból, amit azért szerintem észre lehet venni egy normálisan megépített autóhifi összeállítás esetén, még akkor is, ha a fejegység ténylegesen csak 20kHz-ig szól (így is 5kHz a kiesés). Meg autóhifinél nem hiába mondják, hogy vonal szintű bemeneten lehet a legjobb hangot továbbítani, ha külső egységet (példának okáért iPod/DVD lejátszó/stb.) szeretne az ember hozzálőni a rendszerhez.
Ezért nézegetem én az IceLinket. Számos honlap végigböngészése után, valamint az IceLink Plus használati utasításának áttanulmányozását követően ott tartok, hogy igen, a Dension eme ketyeréjével össze lehet lőni az iPod Minit jópár 3rd party fejegységgel a CD váltó bemenetén keresztül. Viszont hogy biztos legyen a dolog, még egy telefont majd megeresztek a forgalmazó felé: [link]
(De ez a 36000-es összeg nem kicsit cseszi a szemem....)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ANNO 1800
- Assetto Corsa EVO
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Alkoholista nevelde
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest