Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #3158 üzenetére
Szia Csavarnyuzo,
Hat ezt sajnálattal olvasom , hogy nincs ilyen javító szett...az ára miatt nincs ?
Budapesten hol tudok illetve hol érdemes alkatrészeket beszerezni hozzá? -
petir
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #3156 üzenetére
Köszönöm, elég jó kis videó.
Ez lenne amúgy az opc henger ?
Ha már ennyire szétkapja az ember a sok laptovábbitó görgőt meg jó pár apró dolgot,fogaskereket érdemes lenne cserélni - azt gondolom.
Létezik ilyen javítószett ami tartalmaz pár hasznos dolgot vagy ezt egyenként kell begyűjteni? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Van egy régebbi nyomtatóm.. HP LaserJet P2055dn típusú és nyomtatáskor a lap szélén a dokumentum részleteit halványan a papírra keni vagy nyomtatja nem is tudom , hogy fogalmazzak. Inkább csatolok egy képet remélem visszaadja amit írok..
Toner kazetta 21%-os tehát még van benne.
Fejtisztítást csinaltattam vele többször de sajnos nem hozott eredményt.Mi lehet baja ? Van valami ötletetek, hogy lehetne orvosolni házilag..
-
petir
senior tag
Sziasztok ,
Segítséget szeretnék kérni , van egy őskövület nyomtatom. HP Deskjet F2400 - ( lehet nevetni
Szeretem mert jó , olcsó fenntartású engem pont kiszolgálNade eljött a baj...kifogyott a patron. Elrohantam gyorsan venni. Kaptam is de fura volt más dobozra emlékeztem de biztatott a nő , hogy ez jó lesz. Vigyem csak el. - hiba volt. Ugyanis a nyomtató azt írja patronhiba. Nem is hajlandó nyomtatni.
Régi patron:
Új patron:A kérdés adott , hogy tudom rábírni a nyomtatót , hogy felismerje a patront?
OS : Win7 64bit / driver : Gyári HP oldalról töltött / eszközkezelőbe minden felkiáltójelmentes /
Remélem tudtok segíteni! Bármi ötletet várok !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest