- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Volna egy kérdésem:
Adott egy gép, amiben Ryzen 5 1600 proci, 16 gb ram, 600 watt táp és egy B450 AORUS ELITE alaplap van, ami eddig ebben a felállásban egy M.2 SSD és négy sata HDD mellett működött. Most vettem bele egy kisebb M.2 SSD-t a második helyre az alaplapon (2280 méret), és a lemezkezelőben sikerült felismertetni, viszont két HDD-t igy nem lát a gép. Tegyük hozzá, érzékeny vagyok a durva kiosztásra, és amúgy meg elég laikus vagyokSzóval, kérlek, segítsetek, mi lenne a megoldás, sajna azon HDD-re is szükségem lenne a két SSD mellett.
-
csabili74
aktív tag
Sziasztok. Van egy B450 AORUS ELITE alaplapom, és egy Ryzen 5 1600 proci. Win 11 alatt ki szeretném venni a videókártyát, és az integráltat használni, de ha kiveszem a PCI-E -n lévőt (GTX 960), és újra indítom a gépet, az integrált nem ad képet. Mit tegyek, hogy külső kártya nélkül is tudjam használni a gépet? Laikus vagyok,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest