Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dark KillerX

addikt

Egyik haveromnak van egy ilyen lapja [link] (gigabyte 945 pds3),és az vele a gondja,hogy 4GB ramot használ a 64-bites Win7 mellett,és ettől függetlenül a Számítógép - Tulajdonságok résznél ez a kép fogadja [link]?.A ram típusok:2*1GB(667MHz-es) Kingmax és 1DB(800MHZ-es) Kingston.Próbáltuk már úgy is,hogy 3db egyforma ramot raktunk a lapba(4 sajna nem volt),de úgy is csak 2,5GB volt használható.Nem tudtok esetleg olyan tesztprogramot,vagy játékot,ami ténylegesen képes kimeríteni a 2.5GB-os korlátot,hogy figyelnénk közben feladatkezelővel,hogy éppen mennyi a használt ram mennyiség,ebből letudnánk szűrni,hogy használja ténylegesen a fennmaradó 1.5GB-ot.Tényleg ha tudtok vmi használható ötletet,vagy tesztprogramot akkor linkeljetek be vmit.Nagyon megköszönném. :R :R

Mod És az is érdekes számora,hogy maximum 4GB-ot kezel a lap,amiből gondolom következik az is,hogy egy modulba max 1GB-os ramot tehetek,ehhez képest elindult a gépe,egy darab 2GB-os rammal. :U

• Dark KillerX

addikt

Lehet hogy nem témábavág,de ezt lekell írnom.Kb 1 hónapja bővitettem a gépemet és hagytam magam rábeszélni egy Giga P31-es deszka helyett, egy MSI P35 Neo-ra.Nagyon megbántam ugyanis előtte egy Giga i945P -Ds3 lapom volt és egy E2140-em, és 3Ghz-en stabilan használtam 1 évig.Ebbe az MSI-be meg az új procim(E5200)csak 3,2Ghz-ig megy,mondom nem hiszem el.Méregből átvittem haverhoz kinek egy Giga P35-DS3-sa van és 3,6Ghz-en prime stabil volt,sőt feszemeléssel 3,8Ghz-en ment teljessen stabilan.Hát mit mondjak,lehet megpróbálom kicseréltetni a boltban egy Giga P35-re,vagy P45-re.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés