- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
válasz
proci985 #3104 üzenetére
CPU-t szedd ki, a foglalatot ellenőrizd, minden LGA láb tiszta és sérülésmentes-e, A CPU tappancsait úgyszintén. Én még kemény Rotring radírral is meg szoktam radírozni ilyenkor. A RAM foglalat sértetlenségét, szennyezetlenségét is ellenőrizd, és a hozzávezető nyomtatott áramköri sávokat is (már ami látszik belőlük) alul és felül is.
A CPU-d memóriavezérlője is lehet kuka, láttam már olyat, hogy zárlatos RAM modul tönkretette az egyik csatornát teljesen.
Amúgy igazából nem is értem a hozzászólásod. Ha felcserélt sorrendben jó, akkor mi a probléma?
BIOS a legfrissebb?
A két modul Corsair Vengeance a két kék, a két OCZ a két fehér slotban kell, hogy legyen amúgy Hozzászólásodból számomra ez sem volt evidens, hogy így van, hisz a párként tekintett nálad a szomszédos, vagy az azonos színű?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest