- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A játékról: az alapötlet nagyon egyszerű (by Tibiajax), adott egy képkocka, ami alapján a résztvevőknek ki kell találni, hogy melyik filmből lett kivágva. Természetesen bárki beszállhat a játékba, ennek csupán annyi feltétele van, hogy betartja a játék szabályait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugye a little monstersnek nincs több része
-
Majstor
senior tag
3. kép Gyorsassági teszt
-
L.T.
tag
Egy indián Párizsban - 1994
-
NwL
tag
Jézus krisztus szupersztrár
-
Blind Fury (1989)
-
Majstor
senior tag
2. kép
-
Majstor
senior tag
nem
-
eziskamu
addikt
Flinstones család- a mozifilm
-
NwL
tag
A barbár legenda a szellemharcosról 2007
-
Majstor
senior tag
1. kép
-
következik Majstor
Majstor - 3 pont
MolCi - 3 pont
Viszlát - 1 pont -
MolCi
tag
-
következik MolCi
Majstor - 1 pont
MolCi - 3 pont
Viszlát - 1 pont -
Viszlát
addikt
-
MolCi
tag
nálam is lassú
-
következik Viszlát
Majstor - 1 pont
MolCi - 2 pont
Viszlát - 1 pont -
Majstor
senior tag
csak nálam lassú most a Net???
-
MolCi
tag
Viszlát nyert- nagyon ügyes voltál
-
Lord Zero
addikt
vagy kill bill vol.1 - uma thurman
-
Lord Zero
addikt
kill bill vol.2 - uma thurman
-
MolCi
tag
-
következik MolCi
Majstor - 1 pont
MolCi - 2 pont -
MolCi
tag
Most először fogok képet felrakni, senki se szóljon meg érte ha valamit elrontok
-
Majstor
senior tag
3. kép
-
Lord Zero
addikt
a fiúk nem sírnak, hillary swank
-
MolCi
tag
A John Malkovich menet-Cameron Diaz
-
Majstor
senior tag
2. kép (1999-es film)
Lord Zeronem1ébként már adtam neki alcímet "The Revenge"
-
Majstor
senior tag
eddig senki
-
RoyalFlush
őstag
Reszkessetek betörők első része
-
Majstor
senior tag
1. kép
-
RoyalFlush
őstag
Chaplin film lesz ?
-
következik Majstor (remélem a vhs gyűjteményt elrejtetted a szekrény mélyére
)
Majstor - 1 pont
-
Majstor
senior tag
Az utolsó esély
-
vadászat a vörös októberre? sean connery
-
L.T.
tag
95-ös a film.A legjobb vágásért jelölték oszkárra. És egy tengeralattjárón játszódik. nem 2. VH
-
darnellsmith
senior tag
halihó szevasztok, jó játékot
-
L.T.
tag
ebből már menni kell...
harmadik
koxx: nem az -
L.T.
tag
válasz
RoyalFlush #17027 üzenetére
húú nagyon messze jártok...
csak ketten vagyunk -
RoyalFlush
őstag
mégsem
(#17028) L.T. : a 2. képet akkor még nem láttam
-
Majstor
senior tag
101 kiskutya (101 Dalmatians, 1996)
L.T. Hárman! -
L.T.
tag
-
RoyalFlush
őstag
cats & dogs
-
L.T.
tag
itt az első feladvány. hajrá!
-
L.T.
tag
hello mindenkinek
. jövök egy pillanat
-
Üdv. topiklakók
20 órakor elkezdődik a játék 4. fordulója, melyet L.T. kezd
Apró módosítások történtek a szabályokban, Viszlát néhány hozzászólással korábban beírta."2. Akadályoztatása esetén erről a jogról lemondhat egy konkrét játékos javára, azonban abban a körben kimarad a játékból, tippelni sincs lehetősége. Amennyiben ez történik, úgy a későbbiekben nincs lehetőség élni a feladás jogával.
9. Csak pontos címet és plusz információt fogadunk el! Természetesen ha karakter elütés van, az belefér, de ha ezáltal más értelmes és létező címet kapunk (Zimmer Feri - Zimmer Frei), akkor nem. Fontos, hogy a több résszel rendelkező filmek esetén - ha van - az alcímet is tartalmazza a megoldás, nem elég számmal jelölni (A Karib-tenger kalózai - A Világ Végén)."
Jó játékot mindenkinek!
-
Lord Zero
addikt
ahh, készül a menet?
na, izzítom a vhs-magnót, van egy försztklassz szalagom, asszem csak a századik újravét, tehát elméletileg valamit látnotok kell majd, színeket minimum -
-
Szerintem is jobb ötlet lenne ha nem kéne vagy nem mindig kéne megadni a pontos címet.
Nemtom ki hogy van vele de én a legtöbb filmnek amit ismerek nem vágom az alcímét. Most konkrétan pl láttam az összes karibtengeres kalózfilmet de sztem egyiknek se tudnám fejből az alcímét. Ugyanigy rendörakadémiával. Tehát nekem folyton azt kéne gugliznom hogy mi a film alcíme hiába tudom a megoldást. Mondjuk jogosan mondhatják akik meg tudják őket hogy igy jártam amiért nem jegyeztem meg őket. -
darnellsmith
senior tag
remélem nem lesznek kérdéses helyzetek olyan számban mint ezelött
-
válasz
Lord Zero #17009 üzenetére
meg a little monsters is
a pontos cím megnevezésre egy ötlet: ha az illető beírja a feladványának első hsz-ébe, hogy csak a pontos magyar/angol címet fogadja el akkor úgy kell megadni, ellenkező esetben elfogadható lenne az alcím nélküli változat is. (pl rendőrakadémia 1-2-3, karib tenger kalózai 1-2-3)
-
válasz
Kazimír #17005 üzenetére
Igen lehet. Ha visszaolvasol cca. 16000 hsz-t akkor találhatsz
Viccen kívül, volt már feladványként pl. Egon és Dönci, L'ecso, Surf's Up
Élő szereplő hiányában a szinkronszínész nevét lehet/kell feltüntetni, de a gyártási év ugyanúgy jó.Jut eszembe, a rendőrakadémiás feladványok közül egyiknél se volt pontos a megfejetés mert mindegyiknek van alcíme.
-
Kazimír
őstag
válasz
Viszlát #17003 üzenetére
Még egy kérdésem lenne a "milyen feladvány adható" részhez:
Egész estés (nagyjátékfilm hosszúságú) rajzfilm az mehet? Mert abból is rengeteg van. Igaz, nehezebb rákeresni a neten az élő színészek hiánya miatt.. (max ha valamelyik kölcsönözte a hangját a produkcióhoz)
Ha ez már ki volt tárgyalva, akkor a kérdésem terészetesen semmis. -
alexnowan
aktív tag
Hi!
Offolnék kérem tisztelettel.
Please ha valakinek megvan a "To Sir with love" avagy "Tanár úrnak szeretettel" az eredeti, valahogy ossza meg velem!
Megvenném, cserélném stb.....
Tx!
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Ma este 8-kor kezdődik az újabb forduló. Kicsit pontosítottam a szabályokon, talán így kevesebb lesz a kérdéses helyzet.
2. Akadályoztatása esetén erről a jogról lemondhat egy konkrét játékos javára, azonban abban a körben kimarad a játékból, tippelni sincs lehetősége. Amennyiben ez történik, úgy a későbbiekben nincs lehetőség élni a feladás jogával.
9. Csak pontos címet és plusz információt fogadunk el! Természetesen ha karakter elütés van, az belefér, de ha ezáltal más értelmes és létező címet kapunk (Zimmer Feri - Zimmer Frei), akkor nem. Fontos, hogy a több résszel rendelkező filmek esetén - ha van - az alcímet is tartalmazza a megoldás, nem elég számmal jelölni (A Karib-tenger kalózai - A Világ Végén).
Újabb emberrel bővült a játékvezetői csapat, mégpedig L.T.-vel, reméljük így le tudjuk fedni a játékidőket teljesen.
Jó játékot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest