Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
gyenesmartin #81688 üzenetére
HiFiMAN HE4XX [link]
Ja, hogy zártat, félzártat keresel... Az AKG és ez is teljesen nyitott. -
Dorien
veterán
válasz
tomyka74 #81654 üzenetére
Top 5: Ha a 100k új árat jelent, akkor nyitottban odatenném még a HE4XX-et és a DT880 Edition 600 ohm-ot. Kicsivel 100k felett zártban meg ATH-A1000Z és Final Sonorous III.
ngabriello: Az M40x xDuoo X2-ről sokkal jobban szól, mint a Pioneer. Elvileg már javították a kezdeti konstrukciós hibát és azóta már nem törik a fejpánt.
-
Dorien
veterán
válasz
alphamooncam #81646 üzenetére
Jó az AD900X.
100k alatti fejeseknél nálam is benn van a Top 5-ben.
-
Dorien
veterán
válasz
gianni85 #81630 üzenetére
Nem tervezem eladni a Final III-at ezzel a párnával. Itthon senki sem fizetne annyit érte, amennyit ér. Nagyon magas ligába kellene merészkedni, hogy ezt a kombót lezenélje valami. Meg minek? Nem lehet belekötni a hangjába. Kifogástalan.
Az új HD650 (HD6XX) már kicsivel világosabb hangú, mint a régi HD650. Érdekes módon még a Sense V1-ről is hallgatható volt, míg a régi igazi mocsár-feelinget hozott róla. Számomra ez az öregurak fejhallgatója, akik otthon a karosszékben jazz-t hallgatnak. Rendes meghajtással megelevenedik, de nekem ez még mindig nem az a hangzásvilág, amit igazán szeretek.
-
Dorien
veterán
válasz
Sinesol #81591 üzenetére
"Akkor kb. a Sennheiser HD600 vagy 650 a te fejesed."
Azért nem kellene ezt ennyire készpénzként kezelni. Nekem pl. unalmas mindkettő, csak máshogy. Valaki úgy fogalmazott: "A Sennheiser mézédes fátylat borít a zenére, és ezzel fogva tart..." A DT880-ban legalább van izgalom. Szerintem sokkal hitelesebb, őszintébb fejhallgató a másik kettőnél, a hibái ellenére is. Meg a Q701 is.
-
Dorien
veterán
válasz
korpicschess #81520 üzenetére
Tipp: Szerezz be egy Final A párnát a Sonorous III-hoz: [link]
Nem olcsó, de szerintem bőven megéri a befektetés, annyival dögösebbé teszi a hangját alul/felül. (főleg alul) A közép megmarad, és nem lesz harsány, nem fáraszt, mint a Pandora / Sonorous IV ugyanezzel a párnával. Nekem az már "too much" volt...A Hama márkát meg szerintem felejtsd el , ha jót akarsz magadnak. Törtem már bele ilyen szuper Hama átalakítót Fiio E10-be. Élmény volt kioperálni a jack aljzatból. 6,3>3,5mm-nél sokkal jobb a kábel, vagy az L átalakító, ott nem terhelődik ilyen brutál erőkar a vékony kis csatlakozóra. A Sennheiser HD650-nél is inkább adapter kábelt adtak a 3,5mm jack-hez.
-
Dorien
veterán
válasz
Kohautech #81503 üzenetére
Probléma?
Nem, az nincs. Inkább halmozom az élvezeteket...
A bejáratáson túl vagyok, meg most már a párnacserén is. Eszméletlen jó fejhallgatók. Érdemes próbálgatni őket más Final párnával is, mert jelentős változásokat hoz a hangban. Valószínűleg végül a III fog maradni nálam. Mellette teljesen felesleges megtartanom a IV-et.ribizly: Mondtam én, hogy jó cucc az az AD900X.
Csak jó lánc (főleg DAC) kell alá.
-
Dorien
veterán
A zeneiség magasan ott van az A1000Z-ben meg a két Final fejesben is. Inkább olyan az élmény, mint amikor a sima mozi után beülsz az IMAX 3D-be és hirtelen azt sem tudod, hogy merre nézz, annyira gazdagon árad minden tartományban a zenei információ. Ez nyilván a hibrid felépítésnek (balanced armature + dynamic driver) köszönhető. Aztán egy idő után visszarakva a régi fejest minden baromi tompának, mosottnak, egyhangúnak tűnik - a mély nem elég mély, a magas nem elég magas, a közepek nem annyira részletgazdagok, mint a Pandora IV-nél.
A karcos magasok szerencsére kb. fél óra alatt eltűntek, szóval még tesztelem.
Duuurva egy darab, az tuti...
Fericske: Köszi a tippet! Egyelőre még nem vágok bele a sztoriba. Elég sok fejes felhalmozódott nálam és valamitől szabadulni kéne.
-
Dorien
veterán
válasz
Kohautech #81482 üzenetére
" m40x nagyobb térrel ,és teljes magas frekvencia tartománnyal rendelkezik , amivel r70x nem" - Ööö, ezt most tényleg komolyan írod?
Nekem volt mindkettő. Szerintem a R70x lazán megéri a dupla árat az M40x-szel szemben.
Más:
Megjött a Final Pandora Hope IV. Első hallgatás után pár karcos magas miatt már fel is raktam apróra, de lehet, hogy nem kéne... Ennyire élénk, gazdag hangzású fejhallgatót szerintem soha nem hallottam még. Kb. semmihez sem tudom hasonlítani. Talán kicsit az ATH-A1000Z, de még az sem érte el ezt a szintet. Még alszom rá párat, hogy ezt tartom-e meg fő fejesnek, vagy a Final S. III-at. -
Dorien
veterán
Eléggé más világ a Q701, a DT770 Pro, meg a Focal Spirit One S is. Utóbbi pl. térben elég szűkös, de amit ad, az annyira egyben van, hogy teljesen bele tudok feledkezni a zenébe vele. Az xDuoo X2 DAP-omhoz elképzelni sem tudok jobb hordozható fejest. A Q701 és DT770 Pro meg kimondottan otthoni / stúdiós fejhallgatók. Kényelmesek, plüss párnával, nagy térrel, de nem igazán hordozásra, utazásra valók. A DT770 Pro (főleg a 80 ohmos) több mélyet ad a Q701-nél, inkább a közepek szorulnak nagyon enyhén háttérbe. Populáris, enyhe V karakter, míg a Q701 inkább a közepekre és magasokra fókuszál és ezt kombinálja egy extrém nagy térrel, ami néha elkápráztat, de zavaró is tud lenni.
-
Dorien
veterán
Ja, igen... BUÉK!
-
-
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #81306 üzenetére
Az Audio-Technica fejeseknek nem árt egy nyugodt hangú DAC, ami nem tesz rá még egy lapáttal a középmagas kiemelésükre, hanem inkább visszafogja azt.
-
Dorien
veterán
válasz
gretzky77 #81293 üzenetére
M40x szerintem is
K1LLMy53Lf: A990Z - elvileg mint egy A900X, csak jobban előtérben vannak a közepek, kevésbé domináns a magas és a mély tartomány. Párnában ez még az A550Z-féle "butább" párnákat kapta, nem az A1000Z és A2000Z varrott szélű párnáit. Ha olcsón meg akarod úszni, akkor viszont van egy újszerű A550Z aprón: [link] Itt max. a mélyekbe lehet belekötni, kicsit külön életet élnek, a többi tartomány (az én fülemnek) teljesen rendben van.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Stauffenberg #81232 üzenetére
NAD Viso HP50-et talán az Octogon Audio bemutatótermében. Előtte telefonálj oda, hogy ne menj potyára.
A Yamaha forgalmazókat meg végig kéne hívni, hogy van-e bontott dobozos belőlük / van-e lehetőség a meghallgatásra.
-
Dorien
veterán
válasz
verybigboy #81203 üzenetére
A te példányod valószínűleg hibás volt vagy botrányosan nem passzolt a láncodhoz. De persze van élet a Yamahán túl is.
-
Dorien
veterán
válasz
verybigboy #81200 üzenetére
Tipp: Ugorj rá a kolléga MT220-ára, ennyiért böszme jó fejes
: [link]
(Feltéve, hogy a cserepárnák nem nyúltak bele nagyon a hangba...) Kiegyensúlyozott, monitor jellegű hang, mégis nagyon eleven, sohasem unalmas. Én nagyon szerettem. Már nem lehet kapni és sokak szerint az új széria nem ér a nyomába. -
Dorien
veterán
válasz
Speedmaster #81190 üzenetére
Otthonra?
Ha jó a félnyitott is, akkor Omnitronic SHP-600 [link] + EQ.
Lezenéli a Pioneert szvsz.kicsicsuvi: Neked is inkább a fenti SHP-600. EQ-val kell vágni belőle 7kHz-nél -10dB-t, akkor helyrebillen a túl világos hangkép. Használtam közvetlenül a DTX910 mellett, utóbbi valami gyerekjátéknak hatott mellette.
-
Dorien
veterán
válasz
kicsicsuvi #81107 üzenetére
Beyerdynamic DTX910
Omnitronic SHP-600 (EQ-val) -
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #81081 üzenetére
Jó cucc lesz az A990Z is.
Nekem A550Z és A1000Z volt, imádtam mindkettőt.
-
Dorien
veterán
válasz
bkercso #81067 üzenetére
Örülök, hogy tetszik. Látom, hajnalig tartó zenehallgatás volt...
Egyelőre nekem is elmúlt a "planar ringing" amióta ésszel tekergetem a hangerőt...
Milyen láncról használod?Ha van nálad JRiver Media Center, annak jó a crossfeed-je. Player > DSP Studio > Headphones > Standard (increased spat.) opciót szoktam használni az összes fejessel.
Már kaptam róla sms-t, hogy csomagautomatában van a Final Sonorous III, kíváncsi vagyok mit domborít majd zártként a HE4XX mellett.
-
Dorien
veterán
válasz
verybigboy #81008 üzenetére
Nekem nem nyomja a fülem a HE4XX.
Fidelio X2-m nem volt. Állítólag elég V karakter, míg a HE4XX kiegyenlítettebb darab. Az Innerfidelity-n a rokon Hifiman HE400s taszította le a "wall of fame"-ről a Fidelio X2-t. [link] -
Dorien
veterán
válasz
DEJVID #80996 üzenetére
Az ilyenekre szerintem is HD6XX !
Ha kifutottál a Drop kedvezmény határidejéből csak regisztrálj egy új mail címmel. GMail-nél nézegetni kell a többi mappát is, mert nem biztos, hogy a Beérk. üzenetek közé teszi.verybigboy: Kemény, feszes, dögös zenékre szerintem ideális a HE4XX. Ha nyugis, hátradőlős, relaxálós prezentáció kell, az inkább a HD6XX világa.
-
Dorien
veterán
válasz
TheZukker #80985 üzenetére
Magánszemélyként 14 napon belül elállhatsz a vételtől, ha nagyon nem tetszik.
Tipp nagyobb terű zártra: ATH-A550Z, esetleg NAD Viso HP50 (ez nekem kényelmetlen volt)
A DT770 Pro 80 ohm se rossz, kényelmes, masszív fejes. A tere ennek is nagy, de csak komolyabb, hozzá passzoló erősítővel fog igazán remekelni. Meg ez eléggé V karakter, a közepek hátrébb vannak, mint a mély és magas. Az előbbi kettő jóval kiegyenlítettebb, semlegesebb karakter.Ha meg nyitott is szóba jöhet, akkor HE4XX EU raktárból. Ott a nagy térrel, szeparációval, tisztasággal garantáltan nem lesz gond. Csak kifelé kb. olyan hangos, mint befelé és szereti a jó meghajtást.
-
-
Dorien
veterán
válasz
Arphox #80922 üzenetére
MP3-ból azért nem árt a 320kbps szerintem, ott már nincs akkora helymegtakarítás, mint az MP3 vs lossless (Flac) formátum között. 16bit / 44.1 / 48kHz elég nekem. A felvétel legyen jó, az a lényeg.
DEJVID: A HE4XX nyitott és vétek alaplapi hangról hajtani. Az én tippem az ATH-A550Z. Nem cserélhető a kábele, de bármiről jól szól, nagyon kényelmes, zárthoz képest hatalmas térrel.
-
-
Dorien
veterán
Tipp: Focal Spirit One S, Focal Listen
A One S-t tegnap hallgattam megint ossze a Sony MDR-1A-val xDuoo X2 DAP-rol. Szamomra a Focal tovabbra is egy sokkal jobb hangu fejes. Teljesen egyben van a produkcioja, feszes a basszusa, hangfalszeru elmenyt ad. Elmeny vele a zenehallgatas. A Sony valamivel kenyelmesebb, jobb az anyaghasznalata, hangban viszont nekem sokkal gyengebb. Terjengos basszus, hatterben levo magasok, stb. Fiio E10-rol utni kezd a melye, de ugy szamomra meg rosszabb az elmeny. -
Dorien
veterán
válasz
fericske #80689 üzenetére
Igen, JRiver-ben nagyon jó a crossfeed.
A "standard, increased spatialization" szokott nekem beállítva lenni. Én nagyobb felbontásúnak is hallom a hangokat ezzel, jobban elkülönülnek egymástól, finomabban jelennek meg a zenei részletek. Nyilván csak fejhallgatóhoz érdemes használni, ezért is van a DSP > Headphones menüpont alatt.
-
Dorien
veterán
válasz
#56474624 #80647 üzenetére
Ha BKercso talál olyan erősítőt, amivel megszűnik a HE4XX "planar ringing" jelensége és árban 50k alatt van, akkor lehet, hogy váltok.
BKercso, Pendre: Leginkább gyári párnával hallgassátok őket. 90-95%-ban elcseszi a hangot az aftermarket párna, még ha hoz is kényelmi javulást. HE4XX-en tök jó a Focuspad A, meg az ATH-ADX gyári plüssére sem lehet nagyon panasz.
RetepNyaraB: Na a zárt A900X meg főleg másképp fog szólni, mint az AD900X ugyanazzal a párnával.
-
Dorien
veterán
válasz
Exodius #80639 üzenetére
Jelenleg az AD900X nagyon háttérbe szorult, de nem szándékozom eladni, mert nagyon jó ár/értékű cucc. Vagy mi a kérdés? A HE4XX részletesebb, dögösebb fejes. Néhány számmal viszont nagyon nem jó. Ez a "planar ringing" jelenség, ha jól tévedek. [link] Nem okoz fülzúgást vagy ilyesmi, csak nagyon kellemetlen vibrációt a középmagasoknál. Lehet, hogy csak túltolom a hangerőt, fene tudja. Dinamikusoknál soha nem tapasztaltam ilyet.
Hogy tetszik a Sundara?
Miről hajtod?
-
Dorien
veterán
válasz
#56474624 #80627 üzenetére
Nekem egy dolog fontos: a zene, amit hallok, élvezetes legyen, öröm legyen hallgatni.
Ezért nem is nagyon érdekel, hogy technikailag, mérések szerint és szakmai füllel vannak jobb erősítők a Sense V1-nél, jobb DAC-ok a Starting Point DAC 3-nál. Az AD900X és a HE4XX nekem ezzel a lánccal szól a legjobban. Ezen a fronton nem szeretek annyira kísérletezgetni, mint fejesek terén. Maradok annál, ami bevált.
Sajna a HE4XX sem mindenevő. Vannak olyan számok, ahol a planár rezonanciája (ringing) magas hangerőn olyan zavaró, hogy inkább ugrok a következőre. De megbocsájtom neki, mert a legtöbb számnál meg olyat alakít, hogy besza-behu. Majd BKercso megírja, hogy ezzel mit lehet kezdeni, ha lehet egyáltalán...
-
Dorien
veterán
válasz
bkercso #80619 üzenetére
Mindenesetre valami sötétebb, melegebb tónusú cuccal ugorj neki, azokat szereti.
Remélem, tetszeni fog.TheZukker: ATH-M40x-hez képest nekem jóval gazdagabb, valósághűbb, feszesebb hangzást adott a Spirit One S - pedig az előbbit is egy jó fejesnek tartom. A Listen szériát nem hallottam, de eddig a Focal engem nagyon meggyőzött a fejhallgatóival. (Ez ugye náluk a belépő szint, a high-end meg a milliós Utopia.)
Az ATH-M50x BT-t (meg a simát is) én elkerülném, hacsak nem a basshead kategóriába tartozol. Azoknál az M40x is jobb választás.
-
Dorien
veterán
válasz
TheZukker #80616 üzenetére
Miért ne lehetne jó?
Ha csak az előd Spirit One S hangját hozza, akkor is egy nagyon baba hordozható fejes.
Headfonia review: [link]Persze a saját meghallgatás a döntő, de végső esetben 14 napon belül el lehet állni a vásárlástól. (Magánszemélyre szóló számla esetén.)
-
Dorien
veterán
válasz
bkercso #80610 üzenetére
HE4XX: A Sense V1-szerű mélytöbbletes erősítők állnak jól neki, meg DAC-ból is olyasmi, ami analógos és felül simít a hangon. (pl. TDA1543) Ilyen lánccal igazi odab@szós mélye van. Nem az a brummogós, mindenre rátelepedő fajta, hanem feszes, ütős, kellően testes mély, ami nem fedi el a részleteket. Szerintem más dimenzió lesz a Sextett után, de majd úgyis beszámolsz.
-
Dorien
veterán
válasz
ledgeri #80599 üzenetére
Ha szereted az erős V karaktert (sok mély + sok magas) akkor nyugodtan vedd meg az olcsóbb Pro-t. Ugyanaz a driver van benne, mint az Edition 250 ohm-ban. A Pro kicsit erősebben szorít alapból, de hajlítható a fém fejpánt. Szervizelni is könnyebb. Csavart kábele van, az Edition-nek meg egyenes.
K_Gabor: Shure SRH440, ATH-M40x - utóbbiban több a mély. Mindkettő nagyon tiszta, részletes hangú monitor fejes jó hangszigeteléssel.
-
Dorien
veterán
válasz
Gzula[HUN] #80588 üzenetére
A Behringer kevés mellényúlásaim egyike volt...
De legalább az új gazdájának más párnával bejött a hangja.
-
Dorien
veterán
válasz
MCGaiwer #80573 üzenetére
Nem hallottam őket. A beszámolók alapján könnyen hajtható, kellemes hangú, inkább sötét karakterű és nagyon kényelmes fejesek. Viszont elég vastagon fogott az Audioquest ceruzája, amikor beárazta őket. 130-ból már rendesen ki lehet szolgálni egy HE4XX-et, HD58X-et, attól függően, hogy milyen hangzást keresel. Zártban is rengeteg opció van ennyiért.
Mindenesetre ha veszel belőlük, akkor kérünk beszámolót.
-
Dorien
veterán
válasz
Colos1 #80544 üzenetére
Állítólag igen, a Listen Wireless is jól sikerült. [link]
Én csak a Spirit triót (One S, Professional, Classic) hallottam, azok qrvajó kis fejesek.A Meze 99 Neo állítólag még a 99 Classicnál is mélytúlsúlyosabb, én kihagynám. Meg a Sennheisert is... A Yamaha HPH-MT7 jó lehet még, abból nagyon szerettem a HPH-MT220-at.
MMA87: Én a kettő közül az E10K-t venném (vagy egy Creative X-Fi HD-t), de a DAC topikban valószínűleg kapnál jobb ajánlatot is: [link]
-
Dorien
veterán
válasz
szakibá... #80525 üzenetére
Köszi a tippet!
Asszony most elvitte magával az MDR-1A-t, de majd kipróbáljuk.p76: Mi az a "basszus zárt fejhallgató"?
Ha olyan zártat keresel, ami jó, telt, feszes basszust ad vissza, akkor kb. az összes Focal jó, csak a semleges Professional-t kerüld. (Spirit One S, Spirit Classic, Listen). A NAD Viso HP50 is feszes basszust ad, de nekem már túlzó és fárasztó volt a dobok ütőereje. Én szerettem az ATH-M40x mélyeit is, de azért ez egy ligával lejjebb játszik, mint a fentiek. -
Dorien
veterán
válasz
Gzula[HUN] #80518 üzenetére
Ez elvileg a Spirit Professional nyomdokain halad, részletes, semleges hang. A Sony MDR-1A hangminőségben szerintem nyomában sincs egyik Focal-nak sem, egyedül a kényelme jobb azoknál.
-
Dorien
veterán
válasz
FrigoCoder #80460 üzenetére
Érdemes ám...
[link]
-
Dorien
veterán
válasz
Abrion #80405 üzenetére
Shure SRH440, de ez 22k. Semleges, nagyon részletes hangú zárt fejes.
ATH-M40x - 30k, ez is zárt. Ebben több a mély és nem recseg a fejpánt mechanika.
Belépő kategóriában nem jellemző a cserélhető vezeték. (De pl. egy ATH-A1000Z, A2000Z is fix kábeles.) Marad a Superlux vagy külföldről a OneOdio. -
Dorien
veterán
válasz
pulutodurumo #80388 üzenetére
A Focal Spirit szériából egyik sem V karakter. A One S és a Classic a mélyeken emel, a Professional pedig az egyik legsemlegesebb fejes, amit eddig hallottam. Én mindegyiket a NAD Viso HP50 elé teszem, mert annak elviselhetetlen volt a szorítása és a mélyeinek az ütőereje.
-
Dorien
veterán
válasz
fehér_ember #80357 üzenetére
Sense V1. Az a vicces, hogy néha szinte csutkára tekerem rajta a hangerő potmétert, de olyan feszes, meleg hangzást ad neki, hogy bámulatos. De a Starting Point DAC 3 karaktere is jól passzol a fejeshez. Sajna ez elég alacsony jelszintet ad le, ezért küzdenek rendesen az erősítők a hangerővel. A DT880 600 ohm már nem tudott elég hangos lenni ezzel a kombóval.
-
Dorien
veterán
válasz
pendre54 #80355 üzenetére
Nálam a HE4XX a legjobb a HE400S, HE400i trióból hangra és kényelemre is. Inkább az utóbbira hasonlít a hangja. Brutál részletesség, ütős, feszes planár mélyek, nagyon nyitott, körbeölelő színpad. Sajnos a Hifiman QC nem a legjobb és elég sok hibás darab kerül ki a gyárból. Nagyon kihallatszik mindegyik, főleg az újabb "backplate" nélküli modellek. Ha a hangszigetelés szempont, akkor felejtsd el.
A Fidelio X2-vel én is szemeztem, de Bodz szerint elég agresszív V karakter, így inkább ejtettem...
-
Dorien
veterán
válasz
Sinesol #80348 üzenetére
A K7XX és K712 memóriahabos párnával van szerelve. Nálam mindegyik túl vékonyan (kevés méllyel, sok magassal) szólt, de ez elvileg megfelelő erősítővel javítható. Az én láncomhoz a nyitott ATH és Hifiman fejesek sokkal jobban passzolnak, kiegyenlítettebb hangképet adnak, több méllyel, kevésbé éles magassal, mint az AKG-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest