Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz coves8 #55471 üzenetére
Megjött nekem is a Focal Spirit Classic -om. Ezúton is köszönöm még egyszer a tippet az olasz amazonról.
Első tapasztalatok alapján,mindenről hajtható,ipadról,DF RED-ről,Fiio X7+AM2-vel nagyon jól szól, ez az ő világa,az FX DAC X6+pres III -al is korrekt (ellentétben az LCD2-vel aminek a meghajtására már kevés a FIIO,ide kell az ibasso P5). Hangzására annyit tudnék mondani, hogy iszonyú korrekt. Semmiből nincs túlzó, vagy kevés. Tere nem túl részletes,nem veszel el benne. Sztm azon ritka fejesek közé tartozik ami minden evő. Modern zenéknél nagyon adja a mélyeket is, de pont annyit amivel dögössé válik és nem lesz túlzó. (AKG 545-nek pl több van). Abszolút nem volt csalódás. A spirit one s sajnos ipari tanuló lehet ellette. egyedüli negatívuma, kicsit nagy szorító erő (könyves trükk) és kicsit kicsi fül párna (ezt nem is értem, mert a One s -nek nagyobb, fordítva kellett volna lenni) A zajszűrése viszont piszok jó. Elmebeteg módon elvittem magammal autóba és nagyon jól szűrte a kinti zajokat, komolyan nincs messze a Bose QC25-től aminek NC funkciója van!
Természetesen a jó öreg ISO TEK-el kezdtem, ráeresztettem, kezdem a bejáratást.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest