Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxximus

őstag

válasz coves8 #55471 üzenetére

Megjött nekem is a Focal Spirit Classic -om. Ezúton is köszönöm még egyszer a tippet az olasz amazonról. :R
    Első tapasztalatok alapján,mindenről hajtható,ipadról,DF RED-ről,Fiio X7+AM2-vel nagyon jól szól, ez az ő világa,az FX DAC X6+pres III -al is korrekt (ellentétben az LCD2-vel aminek a meghajtására már kevés a FIIO,ide kell az ibasso P5). Hangzására annyit tudnék mondani, hogy iszonyú korrekt. Semmiből nincs túlzó, vagy kevés. Tere nem túl részletes,nem veszel el benne. Sztm azon ritka fejesek közé tartozik ami minden evő. Modern zenéknél nagyon adja a mélyeket is, de pont annyit amivel dögössé válik és nem lesz túlzó. (AKG 545-nek pl több van). Abszolút nem volt csalódás. A spirit one s sajnos ipari tanuló lehet ellette. egyedüli negatívuma, kicsit nagy szorító erő (könyves trükk) és kicsit kicsi fül párna (ezt nem is értem, mert a One s -nek nagyobb, fordítva kellett volna lenni) A zajszűrése viszont piszok jó. Elmebeteg módon elvittem magammal autóba és nagyon jól szűrte a kinti zajokat, komolyan nincs messze a Bose QC25-től aminek NC funkciója van!
    Természetesen a jó öreg ISO TEK-el kezdtem, ráeresztettem, kezdem a bejáratást.

[ Szerkesztve ]

Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés