Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
coves8 #55471 üzenetére
Megjött nekem is a Focal Spirit Classic -om. Ezúton is köszönöm még egyszer a tippet az olasz amazonról.
Első tapasztalatok alapján,mindenről hajtható,ipadról,DF RED-ről,Fiio X7+AM2-vel nagyon jól szól, ez az ő világa,az FX DAC X6+pres III -al is korrekt (ellentétben az LCD2-vel aminek a meghajtására már kevés a FIIO,ide kell az ibasso P5). Hangzására annyit tudnék mondani, hogy iszonyú korrekt. Semmiből nincs túlzó, vagy kevés. Tere nem túl részletes,nem veszel el benne. Sztm azon ritka fejesek közé tartozik ami minden evő. Modern zenéknél nagyon adja a mélyeket is, de pont annyit amivel dögössé válik és nem lesz túlzó. (AKG 545-nek pl több van). Abszolút nem volt csalódás. A spirit one s sajnos ipari tanuló lehet ellette. egyedüli negatívuma, kicsit nagy szorító erő (könyves trükk) és kicsit kicsi fül párna (ezt nem is értem, mert a One s -nek nagyobb, fordítva kellett volna lenni) A zajszűrése viszont piszok jó. Elmebeteg módon elvittem magammal autóba és nagyon jól szűrte a kinti zajokat, komolyan nincs messze a Bose QC25-től aminek NC funkciója van!
Természetesen a jó öreg ISO TEK-el kezdtem, ráeresztettem, kezdem a bejáratást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest