Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Redneck
üzenetére
Helló!
Igen, tudom, hogy 11-es a max szorzó. Ezt nem értem miért írtad le nekem, volt is ilyen procim alaposan megcibálva, ma linkeltem is.
Igen, vissza kell osztani majd a ramot, de pofon egyszerű! Mivel 333-as FSB-re húzod. Szabvány FSB, 200, 266, 333, 400 voltak, amikkel kijöttek 775 procik. A biosban lesz olyan osztó a ramnál, ami engedi 333FSB mellett 800-on járatni. System Memory Multiplier néven lesz és 2.40-es értékre kell tenned.
A BIOS-ban amúgy vannak ilyen elnevezések hogy: Standard, Turbo és Extreme.
Ezek a ram időzítéseire vonatkoznak. Ilyen a CL4 (4-4-12-vel folytatódik azt hiszem a te ramodnál), csak nem olyan fontosak mint a 4-4-4-12, hanem másod- , meg harmadrendűek. Ezeket az értékeket állítja az a funkció.
Ahogy mész a standardtól a turbo felé, úgy állítja egyre kisebbre őket, ezzel kisebbre a késleltetésüket, szorosabbra és erősebbre őket.Egy-két napig még nem nyúlok hozzá, újra kell húznom. Ezt a hülyeséget!

Bemész a biosba, fixálod a PCI frekit 100-ra, beállítod a feszeket normalra, a procifeszt kézzel alapra, az FSB-t feltolod 333-ra és kész. elmented és kipróbálod. Bajod nem lesz belőle és ezzel is előrébb vagy. Persze a te döntésed, viszont szerintem nincs vesztenivalód.2GB ram: ha nem fut a háttérben skype, torrent, böngésző 25db flash oldallal, videó konvertálás, stb., akkor jól fog futni 2gb rammal is, 32bites OS-en.
Még ez jutott eszembe: a ramjaid elsőrendű időzítésével lehetnek majd problémák (5-5-5-18-ra áll be, vagy eköré), ha így lesz, akkor szólj és segítek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest