- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ilyet lehet valahol kapni? Bővebben: link
-
ngabor2
nagyúr
Ajánlok egy másik fórumot, ott nemrég egy csomó mATX lap be volt linkelve: Bővebben: link. Az utolsó 3 oldalt ajánlom figyelmedbe, de mehetsz visszább is.Bő a választék.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
szabzolee #320 üzenetére
Halk alkatrészek: pl. hűtőnek egy TT Fanless + 1 db lassított 12cm-es venti. Vinyónak Samsung, vagy Hitachi (ez utóbbiról csak hallottam, hogy halk, a Samsunggal jó tapasztalataim vannak). Táp... na ez a kemény dió, ha nem akarsz moddolni, akkor ki kell előre próbálni. Nekem pl. van egy 400-as DTK-m, ami piszok hangos volt. Most kicseréltem benne a ventit (meg meg is fordítottam), egyszerűen nem hallom, ha megy...
-
ngabor2
nagyúr
Hol lehet egyáltalán mATX, vagy FlexATX lapokat kapni? Még mindig erősen gondolkodom egy kisgép összeszerelésén, de nem igazán találok hozzá alkatrészt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Gabcsika #148 üzenetére
Barebone-nál IMHO a hűthetőség az egyik fő szempont. Az A64 pedig nem igazán melegszik. A 64 bitet egyelőre nem fogod tudni kihasználni, de 32-n is piszkosul hasíííít. Én azt venném a helyedben, ha van rá keret. Azt is vettem, de nem barebone-ban, hanem simán... épp volt rá keret
-
ngabor2
nagyúr
Mi történt a magyar barebone-os oldalakkal? Se a www.barebone.hu, se a mini-itx.hu nem frissült az utóbbi időben. Kidőlt a gárda?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest