Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hétalvó
addikt
Gondoltam.

Mondjuk nem értem minek ilyen csúcs barebone-kat kitalálni és főleg venni.
Olcsó munkaállomásnak tök jók otthonra. Ha van zsuga vesz mellé az ember még egy TFT-t és már jól is néz ki az asztala.
Egy barebone nem lehet annyira halk mit egy asztali. Nem láttam még 12cm-es tápventiket egyikben se. (-antec aria) Egyszerű a képlet: hő ugyanannyi, lapátméret kisebb tehát gyorsabban kell forogni. Eredmény több zaj. 40dB-re tessék számítani.
Letesz asztal alá és már nem is olyan sok az.
Xbox360-ra spórolj ne PC-re
-
hétalvó
addikt
Mivel még mindíg nem tudod mit akarsz, így nehéz segíteni. Ott a tomshardware-s teszt minden benne van.
Sulinet-re kereseni kell. Beírod google.hu és hozzá barebone és máris rengeteg hely lesz ahol szétnézz. Én ezt megtettem neked.
Bővebben: link
Ott vannak a nagykerek amik a sulinetben vannak. A Juventus team a shuttle a sowah az aopen a ramiris az asus stb... Válassz belőlük.
Azt se mondtad mennyid van rá. Mi adtunk neked tanácsot a Shuttle nagyon jó, van benne 2 Sata.
További jó keresgélést.
ui.: Szerintem csak aopen EZ65 és EX 65 van sulinetre. Vagy Media Markt Asus Vintage.
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Ezt még be kell hofy linkeljem.
Bővebben: link -
hétalvó
addikt
Megtaláltam közben. Ez lenne a mini-ITX. Találtam Intel procikhoz is. Lehet kapni itthon, de nem tudják mit kérjenek érte. Egy laptop olcsóbb.
A gyártó.
Itthon,ahol lehet kapni.
És egy ház hozzá.
Ezt pedig a Humansoft-nál kapható.
Ha bruttó 50 lenne.
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Olyat látott valaki, amiben 1 DVD + 1 HDD fér el és semmi bővíthetőség?
Azaz még ezeknél is kisebb lenne. -
hétalvó
addikt
tom bácsiék tesztelték ezeket a hangdolgokat.
http://www6.tomshardware.com/howto/20040804/barebones-38.html
ha valaki már likelte bocs.
Túl nagy , túl nagy.
minden relatív. ha akarsz is rakni bele valamit oda hely is kell.
A hűtéshez is hely kell, tehát minél kisebb annál hangosabb. -
hétalvó
addikt
AZ Aria-ba is belemegy 2 HDD + 1nagy és 1kis hely. Szinte bármelyikbe belemegy 2 csak fel kell áldozni az 1 5.25-ös helyet.
-
hétalvó
addikt
Soltek i865 mATX.
http://www.soltek.com.tw/soltek/product/products_all.php?isbn_st=SL-86MIP/SL-86MIP-L
Olvasgattam az aria-ról, jónak tűnik. kicsit nagyobb mint a barebone-ok. Szerintem azért belefér ebbe a topic-ba.
(35k)
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Valakinek van véleménye a az Antec Aria-ról?
-
hétalvó
addikt
Most akarok venni az enyém helyett egy másikat. Valaszínű olyan lesz helyette mint a tiéd. Engem nem érdekel ha hangos.Nettó áron lehet megvenném ha sikerült eladnom az enyémet.
(AO-EX65PE-BK XC ne.33570.-br.41963.-) -
hétalvó
addikt
Elcserélném a T2R-Deluxe-omat.

A testvérem azt mondta fura. Sowi pundit?
(már kezdődik)
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
Hazaértem már megy is rajta minden.

Egy dolog bosszant csak. Neked sikerült csak rádióra vagy cd lejátstásra bírni? Nekem pittyeg kettőt majd kikapcsol. Ha igen hogyan? Emiatt nem fogom visszavinni ha nem megy.
A hangja az új bios-al nem is olyan elviselhetetlen. A Thermalthake van rajta. 4V-on megy.
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
kék vagy a szürke?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(már kezdődik)